2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب خواستگاری 'کفشم در اومد دقیق افتاد جلو‌پای پسره😶😶😶حالا یه لنگه اش پام بود 

یه لنگه جلو‌پا پسره 

چنان مظلومانه نگاش میکردم که یواشکی بهم برسونه

اونم مثل بز نیشش تا بناگوشش باز بود و نگاه میکرد 🤒🤒🤒

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

یک هفته بود عقد کرده بودم بعد خونه ی شوهرم بودم خودش خونه ی جدا داش مامان باباشم بودن من با تی شرت وسربرهنه جلو باباش نشستم شوهرم بعدش اینقد چیزیم گف☹

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم

خوشبختی همه شما نازنین ها پایدار 🌹🤲

هرکی تونست برای ازدواج موفق منم و ازدواجی که توش خوشحال باشم دعا کنه 

۳۱ سال 

حقم نیست این همه تنهایی 💔

گیسو 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

والا شوهر من از روز اول یبث طور بود 😬

نه هیجان خاصی ازش دیدم نه چیزی 

ولی یه شب که دعوامون شد و تصمیم گرفتیم تموم کنیم من حالم خیلی بد بود اونم شیفت بود نمیتونست بیاد 

زنگ زدم دید حالم بده سریع مرخصی ساعتی گرفت اومد اون شب کلی حرف زدیم و گریه کردیم هر دو چقدر بهم نزدیک شدیم چقدر فهمیدیم هم و دوست داریم

خوشبختی همه شما نازنین ها پایدار 🌹🤲 هرکی تونست برای ازدواج موفق منم و ازدواجی که توش خوشحال باشم ...

ان شا الله یکی بیاد ک خوشبخت شی

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم
خوشبختی همه شما نازنین ها پایدار 🌹🤲 هرکی تونست برای ازدواج موفق منم و ازدواجی که توش خوشحال باشم ...

امیدوارم جفت قشنگت پیدا شه باهم خوش باشینن زندگی دو روزه دپ نبا‌شید

من شب خواستگاری وآشناییمون مصادف شده بودباشهادت حاج قاسم عزیز...همون روز میخاستن حاج قاسم رو بیارن مشهد حرم امام رضا...من مامانم با خواهرم رفتیم ..ی پوستر  ازحاج قاسم دستم گرفتم عکس گرفتم ...تا شب طول کشید...قرار بود شوهرم وخانوادش بیان خواستگاری فک نمیکردیم تا شب طول می‌کشه براهمون مادر همسرم ب مادرم زنگ زدن ک ما تا ۹شب میایم..ماهم زود برگشتیم ب سختی خیلی شلوغ بود و آماده شدیم برا پذیرایی با عجله...