2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی ناز میشه حتما بکن

باشه.

خداروشکر بینی و لبم انگار عمل کردم.اون موقع تو دانشگاه خیلیییی کم عمل می‌کردند دوستام فک می‌کردند که عمل کردم.یه کوچولو دلم میخواد ژل برلی لب بزنم.میترسم.طبیعی بودنم از بین بره

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
چشای خودمو بیشتر میپسندم😂

يه شيطنتى توچشماته😍

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
چشام تو اين عكسة زشت در اومدة):

داش این زشتته؟ 🫥😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
باشه. خداروشکر بینی و لبم انگار عمل کردم.اون موقع تو دانشگاه خیلیییی کم عمل می‌کردند دوستام فک می‌ک ...

بستگی به فرم صورت و اجزای صورتت داره ولی هرجور دلت خوشه و دوسداری همون کارو بکن