2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خواهر تو که چشمات کشیده اس حالتشم خیلی قشنگه اینو خودتم میدونی خب😁

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

[QUOTE=267290959]چشم و ابروتتت خیلیی نازنننن منم نمیتونمم هیچوفت خط چشم مثل ادم بکشم ولی عاشق خط چشم های کشیده ام😂 ...[/QUOTE

من تو حسرت اون خط چشم فانتزیا موندم تو فکر اینم شابلون خط چشم بگیرم ولی فک کنم با اونم بلد نباشم🫢😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
احساس درد موقع برداشتن 

🤣🤣 اونو که همه دارن

منم عکس چشامو گذاشتم هیچکس ن لایک کرد ن ریپلای زد بدون آرایش و ادیت بود در حالی ک تو واقعیت چند نفری ...

عزیزممم من که برای همه رو جوابب دادممم 

حتما شما زود حذف کردی ندیدم

گلمم ناراحت نشووو چشم زیبا تربن عضو تو صورته بنظرم فقط ممکنه بعضیا چون کیفیت گوشیشون خوب نباشه بد بگیره عکس 

یا کات کنن تار بشه 

قربون چشات ناراحت نشو گلم💋