2777
2789
عزیز دلم مرسی 😘😍مراقب قلب کوچولو و مهربونت باش😇

فدات توهم همینطور😘

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من همون چشامم ک میذارم‌میترسم بشناسنم😂

من نمیترسم🙄 چون اونقدر میترکه کاربریم که تاپیکی برای لو رفتن نمیمونه😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
تایپیک و بااحترام ترک میکنم اعتماد بنفسم داره میاد پایین کم کم لنتیای جذاب😅😅😅

من بايداينوبگم😁

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
من بعد بندپوستم خيلى جوش ميزنه ميريزه بيرون نميدونم چيكاركنم

دوستم رفته بود دکتر یه صابون بود فکر کنم داده بود بهش یا کرم بود یا دوتاش باهم بود دقیق یادم نمیاد ولی زده بود خیلییی راضییی بوددد فکر کنم تو ی هفته قشنگک جوشاش کمرنگ شده بود و رفته بود درخداست دوستی بده ازش حتما میپرسم عکسشو میفرستم برات عشقم

دوستم رفته بود دکتر یه صابون بود فکر کنم داده بود بهش یا کرم بود یا دوتاش باهم بود دقیق یادم نمیاد و ...

مرسى عزيزم لطف ميكنى

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
خب مال من ندیدی فک کنم

با این عکسایی که دیدم متوجه شدم اکثر ایرانیا چشماشون خیلی خوشگله یه حالت کشیده دارن 🤗❤

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...