2777
2789
عنوان

نداشتن تمرکز

116 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان خودتون یا اطرافتون  کسی بوده که تمرکزش کم شده و مطالب رو نمیتونسته  به خاطر بسپاره  و بهتر شده اگه پیشنهادی دارین لطفا بفرستین🙏

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 

برو ازمایش کمبود ویتامینه شاید

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بس یه مدت طولانی اتفاقات بد افتاد و نتونستم مدیریت کنم همش ذهنم تو اتفاقات بد گذشته میرع و گیج میشم.حافظه و تمرکزم کم شده .دارم سعی میکنم تو فکر نرم سریع شرو ب شمارش اعداد یا خوندن قرآن میکنم معنیشو تو ذهنم میارم.اراده ندارم وگرنه انگلیسی هم باید یاد بگیرم

خودم  خود ارضاعی باعثش بود  دارم بهتر میشم

فکر نکنم ربطی به هم داشته باشن

چون روز دیگر آید روحم جان سبزه هاست ... خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست ... سوگند به خون همرهانم سوگند به اشک مادران ... هرگز به تیغشان نمیرد فریاد جاودان ما🕊️✌️
من از بس یه مدت طولانی اتفاقات بد افتاد و نتونستم مدیریت کنم همش ذهنم تو اتفاقات بد گذشته میرع و گیج ...

دقیقا منم همینطوره شرایطم من اقدام کردم برای کلاس زبان انگلیسی فقط میترسم نتونم چیزی یاد بگیرم از بس که فکرم مشغوله و بی تمرکزم

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 
دقیقا منم همینطوره شرایطم من اقدام کردم برای کلاس زبان انگلیسی فقط میترسم نتونم چیزی یاد بگیرم از بس ...

نه بهترین کارو کردی مطمعن باش رو دور میفتی و اعتماد بنفست هم بالاتر میره اگه امکانش هست برات باشگاه هم ثبت نام کن فیتنس خیلی خوبه شهر ما نه کلاس زبان نه باشگاه داره

نه بهترین کارو کردی مطمعن باش رو دور میفتی و اعتماد بنفست هم بالاتر میره اگه امکانش هست برات باشگاه ...

شما چند سالته؟