2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

103 بازدید | 22 پست

کسی هست با دوست صمیمیش کات کرده باشه؟(دختر)

یعنی کلا همدیگرو ول کنن؟ 

چه حسی داره؟ 

میتونی فراموشش کنی؟ 

یا بعد اون با یکی دیگه دوست شی؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق بچگیم 

ب راحتی آب خوردن😂😂😂کلا زود فراموش میکنم اهل گریه و دلتنگی نیسم ازین اخلاقم خوشم میاد

اره بجاش با یکی دیگ صمیمی ام ولی مشکلی باشه اونم سریع فراموش میکنم 

چی بگم والا
یه دوست صمیمی داشتم که دیگه بعد از اون هم با هیچکس دوست نشدم

ولش کردی؟ 

خیلی حس بدی داشت؟ 

چرا دوست نشدی؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

اره

اخريا ميگف ببين تو نميتوني بياي بيرون بامن برا همين بادوستاي ديگم ميرم بيرون

چون مثل خودش ول نبودم و با همه نميچرخيدم حتي منو تولدشم دعوت نكرد

البته اين واسه زمان مجرديمه

يكم ناراحت شدما كه ب اين دلايل منو كم محلي كرد اما خب خداروشكر شرش از زندگيم كنده شد

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
رفیق بچگیم  ب راحتی آب خوردن😂😂😂کلا زود فراموش میکنم اهل گریه و دلتنگی نیسم ازین اخلاقم خوشم ...

چجوری اینقدر راحت 😳

خوش به حالت

اره اخريا ميگف ببين تو نميتوني بياي بيرون بامن برا همين بادوستاي ديگم ميرم بيرون چون مثل خودش ول ن ...

چیکار کردی؟ 

الان دیگه فراموشش کردی کاملا؟ 

من و دوستم ازششم هفتم دوست بودیم تا پارسال که من یازدهم بودم دوستی خوبی هم داشتیم ولی گاهی هم دعوا میکردیم ولی خب همون سورپرایز میکردیم حتی به هم عیدی هم می‌دادیم من پارسال بیمار شدم و یه سال ترک تحصیل کردم و نرفتم مدرسه دیگه سراغم ازم نگرفت و اصلا نگفت تو کجا رفتی امسال هم خیلی سرد رفتار می‌کنه مثل قبل نیست یعنی 

تولد من آبان ماه بود حتی یه تبریک خشک و خالی هم نگفت حالا من توقع کادو نداشتم ولی خب یه تبریک می‌گفت بد نبود 

منم گفتم معلوم خوشش نمیاد باهاش بگردن منم دیگه مثل سابق با حرف نمی‌زنم یعنی در حد سلام و علیکیم و همین 

من و دوستم ازششم هفتم دوست بودیم تا پارسال که من یازدهم بودم دوستی خوبی هم داشتیم ولی گاهی هم دعوا م ...

اخی بمیرم

خیلی ناراحت شدی؟ 

بعد یک سوال روی درست تاثیر نذاشت؟ 

سر یه سوتفاهم یا بهونه نمیدونم کدومش

وقتی ولش کردی احساس تنهایی نمیکردی؟