2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان همه میام میگن چطورر😒😂

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
خودمم هم تعجبم شایدم قسمت نیست

عزیزممم .. نا امید نشو❤️❤️

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
یعنی چه اگه دکتر گفته مشکلی نداری و حامله هم نمیشی .یک قطره ویتامین هست بخور و یک اسپری هست به شکمت ...

میشه بگی من هرسری میرم داروها بالا یک تومن باسونوهام در میاد حالا بگو شاید جواب گرفتم

نزدیک یکسال 

من شنیدم کسایی ک تنبلی تخمدان دارن ضمن رعایت اصول تغذیه تا دوسال باید تلاش کنن

البته ارامشت از همه چیز مهم تره بهش فک نکن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
میشه بگی من هرسری میرم داروها بالا یک تومن باسونوهام در میاد حالا بگو شاید جواب گرفتم

بیا توی روبیکا بهت سایت شرکت رو بگم هر کار میکنم اینجا تایپ نمیشه من بانام fyar1380 در روبیکا هستم

کار اینترنتی