2777
2789
عنوان

لاغرکردن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 54 پست
اینجوری پوستتو داغون میکنی جای حال خوب بدتر کمبود ویتامین هم میگیری دوتا درد میاد رو دردات 

نه فقط میخوام ۲۰روز اینکارو بکنم واقعا تواین سه روز حس سبکی دارم

دریایی ام و نیست باکم ازطوفان  دریاهمه عمرخوابش آشفته ست
واقعا زیاده حرف مردم اصلا مهم نیست مهم خودتی منم چاقم از غذا بخوری حالت تهوع بگیری سر چربی یا چیزی ب ...

آخه من موقع ازدواج ۶۸بودم مادرشوهرم هی میگفت پیش فامیلاخجالت میکشم پیگن عروست چاقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط میخوام ۲۰روز اینکارو بکنم واقعا تواین سه روز حس سبکی دارم

دو روز در هفته اینجوری بکن ولی بقیه روزا غذام بخور چون منم یبار اینجوری کردم ی ریزش مو هم اومدم سراغم مثلا غذایی مثل ماکارونی فایده نداره سرخ کردنی خوب نیس برنج کم کن اما سر موهات بخور چون ماها اضافه وزن زیادی داریم اینجوری بری استپ میکنه وزنت 

دو روز در هفته اینجوری بکن ولی بقیه روزا غذام بخور چون منم یبار اینجوری کردم ی ریزش مو هم اومدم سراغ ...

باشه عزیزم.ممنونم ازراهنماییت

در کنار رژیم‌باشگاه برو پیاده روی کن ..رژیم‌تنها پوست شل میشه .من باشگاه میرم‌رژیم سخت نمیگیرم .اما خیلی جمع و جور شدم البته۶ ماه میرم توقع نداشته باش یکناهدیکسال لاغر بشی چون‌چربیات ک یه روز رو هم‌انباشته نشده 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
هربارمیرم دکترتغذیه،۳کیلوبازحمت کم میکنم خسته میشم بعدش ۸کیلو اضافه میکنم.دکترباحرص بهم میگه من‌جای ...

خوب این رژیم درستی نیست 

زود خسته میشی و اصولی هم نیست برگشت داره 

واقعن دکتر تغذیه گفت هیچی نخور فقط آب بخور؟😐

ولی  واقعن همه درد و مریضی ها از چاقیه 

من خواهرم مثل شما بود تقریبن ۲۰ سال پیش حلقه معده گذاشت 

الان سایزش ۳۶ شده از ۱۲۰ کیلو شده ۵۰ کیلو 

اکثر مریضی هاش هم خوب شده 

بنظرم این همه اضافه وزن فقط با رژیم خیلی خیلی سخته کم کردنش

به راه های دیگه هم فکر کن

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
آخه من موقع ازدواج ۶۸بودم مادرشوهرم هی میگفت پیش فامیلاخجالت میکشم پیگن عروست چاقه

ول کن حرف دیگرانو مهم فقط خودتی من 95 بودم تقریبا خیلی چيزا حذف کردم رسیدم 85 اما گیر کردم روش تازه هم پوستم شل شد هم ریزش مو هی رژیم بودم پایین نيومد استپ کردم دیگ عصبی شدم هی خوردم الان رسیدم 108 الان تصمیم گرفتم آروم آروم کم کنم فقط چیزایی ک صددرصد بده حذف کردم مثل نوشابه شیرینی سرخ کردنی وگرنه همه چیز میخورم فقط کم مثلا برای همه ماهی سرخ میکنم خودم ابپز میخورم 

در کنار رژیم‌باشگاه برو پیاده روی کن ..رژیم‌تنها پوست شل میشه .من باشگاه میرم‌رژیم سخت نمیگیرم .اما ...

آروم میتونم پیاده روی کنم ولی ورزش نه.مشکل روماتوییددارم

آره دعاکنیدبی انگیزه نشم همسرم هی گولم میزنه میگه بریم رستوران؟گفتم اگه خواستی خودت با دخترمون برو ...

غذاتو کم کن منم ۸۸ بودم دارم میرم باشگاه

فقط به خاطر خودم امروز وزن کردم خودمو دو کیلو کم کردم پانزده روزه شروع کردم شام سبک میخورم هر روز برنج نمیخورم

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
آروم میتونم پیاده روی کنم ولی ورزش نه.مشکل روماتوییددارم

پیاده روی که خیلی بهتره با یکی برو انقد حرف میزنی یادت می‌ره داری پیاده روی میکنی

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
ول کن حرف دیگرانو مهم فقط خودتی من 95 بودم تقریبا خیلی چيزا حذف کردم رسیدم 85 اما گیر کردم روش تازه ...

وای ۸۵ خوب بوده حیف که رهاکردی

من یک روز ۸۰کیلو بودم حسرت ۶۸کیلوییم رومیخوردم الان آرزومه برگردم‌به ۸۰