2821
2789

خب زودانزالی داشته باشه .. ینی اینجوری ک وقتی ار.ضا میشن دیگه کاری ب شما ندارن؟! 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صد در صد باید درمان بشن 

یکی از دلایلی که تو ایران ۹۵درصد پیشگیریای طبیعی منجر به بارداری میشه همینه همسر کنترل نداره رو خودش بخاطر همین اگه بچه نمیخوایی سفت و سخت مراقب باش که بعدا عمدا سقط نکنی

اره دیگه فقط کار خودشو تموم می کنه 

وا چ کار زشتی!! 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
شما مجردین؟

نامزد دارم ولی خب باهاش رابطه دارم . تو هر رابطه ای چ جنسی یا هر جوری کلا سعی میکنه اول منو راضی کنه 

اگه از چیزی لذت نبرم ی جوریه انگار خودش از خودش بدش میاد 

نامزد دارم ولی خب باهاش رابطه دارم . تو هر رابطه ای چ جنسی یا هر جوری کلا سعی میکنه اول منو راضی کنه ...

عقد کردین؟

همه یه جور نیستن و شرایط یکسان ندارن واقعا مسایلی هست که اگه ادم بهش مبتلا نشه به سختیدرک می کنه

عقد کردین؟ همه یه جور نیستن و شرایط یکسان ندارن واقعا مسایلی هست که اگه ادم بهش مبتلا نشه به سختیدر ...

ن عقد نیستیم .. میفهمم چی میگی 

اما خو رابطه ی چیزیه باید دو طرف راضی باشنو لذت ببرن گاهی باید ب رو بیاری این حرفا رو