2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه دست خودم بود به هیچ عنوانننن دوست نداشتم به دنیا بیام 

امید به زندگی زیر صفر

یه عده تو این سایت اینقدر بیکار و شکست خورده و هیچی ندارن که تفریحشون فقط آویزون و مگس مزاحم کاربرای دیگه بودنه.کولی صفت اند و منتظر یه سوژه تا مثل سگ پاچه بگیرن و تفریح هر روزشون بشه پیگیری و بررسی اکانت یه کاربر دیگه.اینها نه اصالت دارند،نه خانواده،نه پرستیژ نه یه کار و سرگرمی معمولی فقط واق واق بلدند و گاز گرفتن و بابت خوشبختی بقیه خودزنی کردن و هارت و پورت.کسی که هاری داره جاش تو مجازی نیست باید قرنطینه بشه.خوشبختانه نی نی یار هم عشقی پست هارو تایید میکنه و نمیشه به این اراذل درس ادب داد وگرنه خیلیا یاد میگرفتن نباید با عقده ها و کمبودهاشون بقیه رو اذیت کنند.تو امضا مینویسم چون میدونم میخونی پیگیر بدبخت😂

ترجیح میدادم به دنیا نیام اصلا ولی خب حالا که اومدم باید خوب زندگی کنم همسر خوبی باشم مادد خوبی باشم فرزند خوبی باشم اول و آخر میگذره همش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز