به پوست سفید چه رنگ رژ هایی میاد ؟ رنگ مو چی؟ بگید لطفا
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
من پوستم سفیده موهام مشکی پر کلاغی همه بهم میگن خیلی بهت میاد رنگ موهات😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
من پوستم سفیده موهام مشکی پر کلاغی همه بهم میگن خیلی بهت میاد رنگ موهات😈
😍😍😍😍 رژ های چه رنگی میزنی؟
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
رژ کالباسی خیلی عاشقشم🖤🖤😈از من میشنوی اگه پوستت سفیده موهات رو بذار تیره باشه هم سن پایین تر نشون داده میشه هم خیلی صورتت رو سفید تر نشون میده 😈
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
رژ کالباسی خیلی عاشقشم🖤🖤😈از من میشنوی اگه پوستت سفیده موهات رو بذار تیره باشه هم سن پایین تر نشون ...
اره من خیلی سفیدم ....باشه عزیزم😍