2777
2789
عنوان

کیست سینه و پرمویی

722 بازدید | 25 پست

بچها من کیست سینه و ریزش مو و پرمویی بدن داشتم رفتم دکتر پارسال واسم اسپیرونولاکتون صد نوشت. یک ساله دارم میخورم دیگه با این شرایط اقتصادی و گرونی دارو نرفتم دکتر. ولی درد سینم داره برمیگرده. شما تجربه ای نداشتین؟ ایا کیست خوب میشه اصلا؟ تا کی باید دارو نصرف شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه لیزر کردم همزمان. موهام از بین رفت ولب معلوم نیس تاثیر قرص بود یا لبزر

دستگاه لیزرت چی بود؟ چند جلسه انجام دادی؟ موهات ضخیم و مشکی و پر بود یا نه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

تا وقتی پول دستت میاد حتما این کار و انجام بده 

پودر موبر بهداشتی و حنا رو با هم قاطی کن و بزار روی سینه هات 

هر هفته چند بار انجام بده زیر بغل و کل پستان بجز نوکش انشالا برطرف میشه 

خالی هم میتونی بزاری فقط پودر مو بر بزار چند دقیقه بمونه کلا زیاد استفاده کن نتیجه میبینی انشالا 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
دستگاه لیزرت چی بود؟ چند جلسه انجام دادی؟ موهات ضخیم و مشکی و پر بود یا نه؟

الکساندرا. ۹ جلسه. اره بابا خیلی پر بود ولی موی صورت نداشتم. بدن و ناف و دور سینم شدید بود