2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

551 بازدید | 26 پست

شما شبا ساعا چند میخوابید بچه هاتونو ساعت چند میخوابونین مشکلی واسم پیش اونده نمیدونم حق دارم یانه شوهرمن کارش۲۴.۲۴روزایی ک خونس خب ۴.۵ساعت میخوابه میگه شب بچه هارو بخابون ساعت ۱۱.۱۱:۳۰خاموشی میزنیم بچه ها بخابن ولی شوهرم زودتر خوابش میبره یکی دوبارم نیس از۱۰بار۹باراینجورمیشه منم واقعا اذیت میشم نه واسه رابطه حس میکنم واسش مهم نیس ک میخابه بارهام گفتم بدم میاد ولی باز تکرار میکنه قبلنام ک ۱۰میخابوندم بچه هارو بازاین زود ترمیخوابید اینجوری عصابم خوردمیشه حس میکنم حتما براش جذاب نیستم من حساس شدم به نظرتون؟؟کارشم سخت نیس اصلا فقط شبا ۴ساعت میخابه تو سرکار الان دیشب گرفته خوابیده ساعت ۲شب پاشده من بیدار بودم غرزده ک چرا بیدارم نمیکنی هی میگم من اینجور حس بدی دست میده بهم نمیفهمه منم پَشتمو کردم خوابیدم اونم بهش برخورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم۱۱من۱. شوهرم سرده

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

شرایط ڪارے آقایون متفاوتہ مثلاهمسرمن ۷میره ٤ عصرمیاد شبهابچہ هاده ونیم مےخوابن تواتاقشون  ماهم تا۱۱

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

خب خسته میشن . خسته ی روح ک یه طرف . جسمشونم همینطور . حالا ما برعکسیم . من و بچه خابم میبره . اون شنگول بیداره . منو هی بیدار میخاد کنه 😂😂😂😂خدایش گناه دارن . خب شما برو بیدارش کن بزار کیف کنه ک شما دوست دارید باهاش باشید . وقتی حسه شما رو نصبت ب رابطه بدونه حتما حتما سعی میکنه مشعول باشه ک خوابش نبره . اصلا رابطه هیچ . بشینید فیلم ببینید باهم وقت بگزرونید . اینقده خوبه🥰

میشه یه بار دیگه شمرده بگی چیشد  ۲۴.۲۴ ینی چی؟ شوهرت شبا ۴ساعت میخوابه؟

۲۴ساعت خونس ۲۴ساعت سرکار تو کارم اکثرا میشینه یا فیلم میبینه فقط تو طول شب ۴ساعتشو میخابه وقتایی ک سرکاره

شما مثل شوهر منی نیگه چرا زود نیخوابی مگه سالت ۱۰ ۱۱ وقت ت ابیدنه؟خب ار کی یجوریه من اینجوری راحت تر ...

خب من نمیگم همیشه ولی گاهی وقتا چی میشه خیلی دیرم نه یه کم دیر چیزی نمیشه