2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سن بیشتر دوس داشتم اما اغلب کم سن ترن  نمی‌دونم چکاری درسته سردرگم شدم

ببین من  اون موقع وقتی خواستگار بزرگتر خیلی داشتم  می اومدن ازشون ترس داشتم .شاید بخاطر اطرافیانم که اختلاف سنی زیادی داشتن من دوست داشتم همسن و البته عاشق باشم. عشق خیلی برام مهم بود. همین الان دوتامون توی یک سال هستیم ولی سه ماه اختلاف داریم. خدا را شکر زندگی عادی در کنار بچه هامون میگذرونیم.ولی دو سال بزرگتر حسش بهتره .چون گاهی وقتا که ناراحتم میکنه نازمو نمیکشه. قبلنا میکشید الان میگه بیخیال بیا زود آشتی کنیم. منم چون احساسی ام نمیپسندم و واقعا و عمیقا غصه م میگیره.فکر میکنم اگه بزرگتر بود عقلش بهتر بود😂😅😅

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
ببین من  اون موقع وقتی خواستگار بزرگتر خیلی داشتم  می اومدن ازشون ترس داشتم .شاید بخاطر اط ...

😅😅امیدوارم همیشه خوش باشین منم هم سن یا بزرگتر دوس دارم 

کلا مرد باید بزرگتر باشه برام جذاب تره

😅😅امیدوارم همیشه خوش باشین منم هم سن یا بزرگتر دوس دارم  کلا مرد باید بزرگتر باشه برام جذاب ...

عزیزی همچنین. بازم تو فکر کن تصمیم درست بگیر بخوشی و شادی

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
😅😅امیدوارم همیشه خوش باشین منم هم سن یا بزرگتر دوس دارم  کلا مرد باید بزرگتر باشه برام جذاب ...

سخت نگير ديگه تو اين سن

هر دو تون پخته به حساب مياييد

كلي فاكتور تو ازدواج مهمه اگر اكثر اونا در ايشون اكيه حالا يه اختلاف سن كه سليقه اي هست رو خيلي بهش توجه نكن

سخت نگير ديگه تو اين سن هر دو تون پخته به حساب مياييد كلي فاكتور تو ازدواج مهمه اگر اكثر اونا در ا ...

درسته عزیزم اما من چون تا الان مجرد بودم نمی‌خوام ریسک کنم چون دیگه بعدش فرصتی ندارم 

درسته عزیزم اما من چون تا الان مجرد بودم نمی‌خوام ریسک کنم چون دیگه بعدش فرصتی ندارم 

واقعيت اگه ازدواج نكني ريسك كردي

موقعيت اگه جور شده سخت نگير

اقا به دلت نشسته؟ تحصيلات كار و شرايط اكيه؟