2777
2789
عنوان

سرماخوردگی طولانی مدت کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 25 پست

شکرسرفه روبدترمیکنه..توی دمنوش ازدارچین .زنجبیل استفاده کن..کم بریز..گل ختمی گل پنیرم میتونی بریزی ماله عفونته..دخترمن۵سالشه..من اینارودادم  خییییلی بهترشده..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
شکرسرفه روبدترمیکنه..توی دمنوش ازدارچین .زنجبیل استفاده کن..کم بریز..گل ختمی گل پنیرم میتونی بریزی م ...

گرمی جات براش بد نیست دارچین و اینا چون من اصلا نمیدم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرمی جات براش بد نیست دارچین و اینا چون من اصلا نمیدم ؟

گفتم دخترمن ۵سالشه دادم..روزی دوبارمیدادم..عسل خیییلی خوبه..ویکی اینکه کم بریزتودمنوش... اسم شربت که بهت گفتم هم بگیربده خیالت راحت..

شلغم بگیر سرشونصف کن دورنندازه..داخل شلغم یکم خالی کن بعدتوش عسل بریز..سرشوبزارروش..شلغلم بزارتواستکان.بزارروشوفاژ..ازصبح بزارتاغروب..آب میندازه..یکم بدمزه است ولی برای سرفه عااالیه

گفتم دخترمن ۵سالشه دادم..روزی دوبارمیدادم..عسل خیییلی خوبه..ویکی اینکه کم بریزتودمنوش... اسم شربت که ...

اینجاگفتم بریزمنظورم دارچین بازنجبیل بودهواست باشه..عسل بیشتربدی به نفعشه..حتی موقعه خواب خالی هم شدبده بخوره..

اینجاگفتم بریزمنظورم دارچین بازنجبیل بودهواست باشه..عسل بیشتربدی به نفعشه..حتی موقعه خواب خالی هم شد ...

اره حتما بهش میدم راستی یه جا خوندم گل گاوزبان خوبه شما تا حالا امتحان کردین؟

اره حتما بهش میدم راستی یه جا خوندم گل گاوزبان خوبه شما تا حالا امتحان کردین؟

من پستتونو تازه دیدم شرمنده...گل گاوزبان برای آرامش اعصاب خوبه..تاحالابرایرسرفه نشیدم...میتونیدبدیدگیاهی همه دمنوششومیخورن...،