2777
2789
عنوان

درمان موخوره

400 بازدید | 31 پست

از بعد کرونای پارسال موهام خیلی نازک و کم پشت شده و پر ازموخوره، آرمایشاتمم  آهن و ویتامین ب کمه  ،  بجز کوتاهی راه حلی داره؟ چون دلم نمی خواد کوتاهشون کنم تا کی دوباره انقدر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و من....چند روز نشستم نوگیری کردم ولی انگار بعضیاش تا ۵ سانت رفته بالا

میخوام ۳۰ سانتشو کوتاه کنم...خیلی غصه میخورم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من صد بار کوتاه کردم اما به محض اینکه یه مقدار رشد میکنن بازم موخره میزنه، کوتاه کردن هیچ کاری نمیکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

دوست عزیزم میری آرایشگاه میگی میخام موخوره گیری کنم اونم فقط موخورهاتو کوتاه می‌کنه و از قد موهات چیزی کم نمیشه اگ خودت بخوای بعدشم با ی روغن ساده میشه از موخوره جلوگیری کرد

موخوره یعنی موی خیلی خشک و ۲ شاخه شده

دیگه این موی ۲ شاخه ک همینجوری تبدیل به ۱ شاخه نمیشه حالا هر چی میخوای بزن ، اگه کمه نیازی به کوتاهی نیست مرتب ماهی یک بار نوک گیری کن بعدشم روغن آرگان یا جوجوبا بزن

و من....چند روز نشستم نوگیری کردم ولی انگار بعضیاش تا ۵ سانت رفته بالا میخوام ۳۰ سانتشو کوتاه کنم.. ...

برو ی آرایشگاه درس حسابی واست موخوره گیری کنن با قیچی منم کوتا کردم انقد پشیمون شدم الان هر چند ماه ی بار میرم میخوره گیری

برای من فکر کنم ۱۰سانتی هست

پس فقط چاره اش کوتاه کردنه 

و گرنه تا بالاتر می‌ره و هم مو ظاهر جالبی نمیگیره و هم جلوی رشدشو میگیره 

کوتاه کن بعد مرتب ازش مراقبت کن مثل ماسک و روغن تراپی و هر ماه هم نوک گیری کن ک دیگه به این مرحله نرسه 

برو ی آرایشگاه درس حسابی واست موخوره گیری کنن با قیچی منم کوتا کردم انقد پشیمون شدم الان هر چند ماه ...

اخه میگن از همون قسمت ک موخوره گرفته کوتاه میکنن و این درمان نیست باید سه سانت بالاترش کوتاه بشه....موندم چیکارکنم

حیفم میاد موهام رسیده تا کمرم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.