2789
عنوان

امتحان شیمی

108 بازدید | 5 پست

بچه ها هفته بعد ۳ شنبه امتحان شیمی دارم پیش خوانی داشتم منتهی استادم اصلا خوب تدریس نمیکنه مجبور شدم کتاب کمک درسی بخونم ،ولی بخش محاسباتی و الکان ها و الکن ها ،قسمت رسم ارایششون مشکل دارم ،میشه راهنماییم کنید کسایی ک رشتشون بوده چجور بخونم ؟🙏🥺پنجشنه و شنبه هم امتحان عربی و فارسی دارم اونارو خیلی خوب خوندم فقط مروره یک هفته فرصت دارم برا شیمی  

سایت آلا برو تدریس ها رو رایگان با استاد های خوب گذاشته نگاه کن قشنگ میفهمی 

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

برو سایت الا استاد پویان نظر رو پیدا کن اون فصل رپ کامل بخون باهاش . هم‌ طراح قلمچیه خودش هم کتابای موج ازمون نشر الگو و واقعا خوین . مام همینیم دبیرای شیمی مدرسه مون هیچی یادمون ندادن با همون رفتیم جلو خوندیم نتیجه میگیر . کنارشم تست بزن . موفق باشی گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سایت آلا برو تدریس ها رو رایگان با استاد های خوب گذاشته نگاه کن قشنگ میفهمی 

آره سایت آلا خیلی خوبه اگررر هم دیدی با فیلم آموزشی برطرف نشد یک یا دو جلسه خصوصی بگیر 

برو سایت الا استاد پویان نظر رو پیدا کن اون فصل رپ کامل بخون باهاش . هم‌ طراح قلمچیه خودش هم کتابای ...

مرسییییی اره حتما میرم نگاه میکنم ،🙏🙏🙏💖💖💖💖😍🥺