2777
2789

از سوتی یا شانس بد تون بگید 

من خودم شب عروسی ک اومدیم خونه خودمون بعد از تالار و خونه مادرشوهر و اینا پریود شدم و .... 😂 

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوتی نیست 

ولی برای خالم خواستگار اومده بود رفته بودن تو اتاق حرف بزنن 

مامانبزرگمم دوتا از بچه ها رو فرستاد مراقبشون باشن 

یهو دیدیم خالم و دوماد با قیافه کبود شده اومدن بیرون یکی از بچه ها شیمیایی زده بود یکی دیگ از بچه ها هم ر ی د ه بود یه بویی راه انداخته بودن😂

تو بازار بودم با مادرم حرف یکیو میزدم بلند و حرص می‌خوردم یهو دیدم کنار یه مغازه ایستاده و نگامون می‌کنه فرار کردم 😬

یه بارم عکس یه پسری رو نشون مامانم میدادم تو واتساپ دستم رفت گذاشتم استوریم

از نام کاربری دو نفر استفاده میکنند😊👌  دکتر انوشه راست میگه که : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️

دانشجو که بودم  واسه ارائه رفته بودم گوشیم رو میز استاد بود

بعد شماره دوس پسرم قلب و بوس سیو بود زنگ خورد استاده گف فعلا قلبش داره زنگ میزنه نمیتونه ارائه بده😂😂🤦🏻‍ 

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
دانشجو که بودم  واسه ارائه رفته بودم گوشیم رو میز استاد بود بعد شماره دوس پسرم قلب و بوس سیو ب ...

جرررر

سوتی نیست  ولی برای خالم خواستگار اومده بود رفته بودن تو اتاق حرف بزنن  مامانبزرگمم دوتا ...

ووووواییی خدااا 😂😂😂😂😂

دانشجو که بودم  واسه ارائه رفته بودم گوشیم رو میز استاد بود بعد شماره دوس پسرم قلب و بوس سیو ب ...

منم شماره شوهرمو قلب و الماس سیو کرده بودم و انگلیسی نوشته بودم پیشی کوچولو بعد پسر عموم کوچیکه اومد تو گوشیم نگاه کرد گفت گروه قلب و الماس کیه ها؟

از نام کاربری دو نفر استفاده میکنند😊👌  دکتر انوشه راست میگه که : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
منم شماره شوهرمو قلب و الماس سیو کرده بودم و انگلیسی نوشته بودم پیشی کوچولو بعد پسر عموم کوچیکه اومد ...

😂😂😂بچه فوضول خیلی بده 

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
😂😂😂بچه فوضول خیلی بده 

خیلی

تازه من فکر می‌کردم بلد نیست بخونه 

برام مهم نبود پیشم بشینه تا این میخونه بعد برا همه توضیح میده 

خیلی تازه من فکر می‌کردم بلد نیست بخونه  برام مهم نبود پیشم بشینه تا این میخونه بعد برا همه ت ...

شت😂😂😂🤦🏻‍