2821
2789
عنوان

تکرر ادرار

295 بازدید | 20 پست

به شدددددددت تکررر ادرار دارم

ب طوری که هر ۴۰ دقیقه یکبار باید برم دستشویی

عفونت هم دارم 

امکان رفتن ب دکتر رو ندارم 

اگه کسی همین مشکل رو داشته و با راهکار خونگی یا قرص خوب شده بگه 

ممنون 

منم همین مشکل و دارم اصلا مسافرت نمیتونم برم.با قرص هم خوب نشدم.ولی شنیدم بوتاکس میزنن مثانه رو ک حس دفع نکنی همش بری دستشویی حالا احتمالا منم برم همینکارو کنم چون من حتی ادرارمم کم باشه باز حس میکنم باید تخلیه کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من وسواس ادرار دارم متاسفانه 😂😂😂

منم دارم احساس میکنم دشوییم ریخته یکم تو شلوارم یام روی پاهام قطره دشویی ریخته

اصن بیچاره شدم همش حموم 

کیستم دارم 😞 غوز بالا غوز

منم دارم احساس میکنم دشوییم ریخته یکم تو شلوارم یام روی پاهام قطره دشویی ریخته اصن بیچاره شدم همش ح ...

ازدواج کردین ؟؟؟ اخه کسایی که زایمان طبیعی داشتن امکان داره مثانه بیاد پایین و باید عمل بشن بعدش خوب میشه 

منم همین مشکل و دارم اصلا مسافرت نمیتونم برم.با قرص هم خوب نشدم.ولی شنیدم بوتاکس میزنن مثانه رو ک حس ...

اره منم همینم شاید دستشوییم زیاد نباشه ولی حس میکنم  داره میریزه

و اینکه موقع روزای اول پریودم شاید روزی دو س بار بیشتر نرم😞

مدرسه ک میرفتم اول ک میرسیدم ی بار میرفتم 

۳ نا زنگ تفریح داشتیم میرفتم

از مدرسه تعطیل میشدیم میرفتم

میومدم خونه هم میرفتم😞😞😞😞

الان ک دانشگام واقعاااااا خجالت میکشم 

هم اینک تایم کلاساش طولانیه نمیشه هی رفت 

اره منم همینم شاید دستشوییم زیاد نباشه ولی حس میکنم  داره میریزه و اینکه موقع روزای اول پریودم ...

بنظرم اولین کاری ک باید بکنی استرس و از خودت دور کن و حتما برو دکتر من یمدت خوب شده بودم ولی الان باز شروع شده ساعتی یبار میرم.هروقت دستشویی داشتی ربع ساعت خودتو نگهدار سری بعدش نیم ساعت و بعد یکساعت همینطور ادامه بده تا مثانت عادت کنه ادرار و نگهداره و جا باز کنه اصلا نگران نباش نمیریزه اگ استرس ب خودت راه ندی درست میشه حتما عفونتشم درمان کن برو دکتر بهت قرص بده

نمیدونم چیکار کنم بخدا خونه همسرمم که میرم همه میفهمن زود ب زود میرم دسشویی خجالت میکشم 

سعی کن تحمل کنی خودتو یکم بعد خودت اذیت میشی کم کم سعی کن یکمم این وسواس اینکه ریخته یا کثیف شدیو بنداز دور اگ واقن می‌ریزه نمیتونی تحمل کنی برو دکتر 

بنظرم اولین کاری ک باید بکنی استرس و از خودت دور کن و حتما برو دکتر من یمدت خوب شده بودم ولی الان با ...

بابا من تو این نیم ساعت دور رفتم دستشویی 😂😂😂 ی ساعت ک طوری نیس 

بنظرم اولین کاری ک باید بکنی استرس و از خودت دور کن و حتما برو دکتر من یمدت خوب شده بودم ولی الان با ...

همین طوری هی تایم اضافه میکنم

اما حس میکنم میریزه و بعدش میرم حموم

همون وسواس میشه😞