2777
2789
عنوان

اقداممم

121 بازدید | 14 پست

دوستان کیا بعد چند ماه اقدامم باردار شدن ؟وآیا انقدر طول کشیده مشکلی دارم ؟باید برم دکتر یا ن ؟چون من این چند ماه ی روز درمیون و موقع تخمک گذاری اقدام داشتم .شوهرمم اصلا ازمایش نرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من‌از مجردی اصلا پریودیم بهم نخوره و همش دوره هام ۲۸ روزه 

خوب عریز من. اکه بیشتر از شش ماه اقدام بودی ‌نتیجه نگرفتی به شوهرت بگو بره حتمااااا آزمایش اسپرم بده. و خودتم برا احتیاط یه سونوگرافی برو 

خوب عریز من. اکه بیشتر از شش ماه اقدام بودی ‌نتیجه نگرفتی به شوهرت بگو بره حتمااااا آزمایش اسپرم بده ...

بیمارستان مهدیه که رفتم دکترش گفت برو ی سال دیگه بیا ولی واقعا من نگران شدم اخه چرا نشده 

همش میگن یکسال طبیعی ولی واقعا من نگرانم الان ۸ ماه 

سلام گلم برو این مطالب بخون برای زودتر حامله شدن و تقویت اسپرم و تخمک هست ..‌ و برای زیبایی و هوش . حتما به دردت میخوره

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
همش میگن یکسال طبیعی ولی واقعا من نگرانم الان ۸ ماه 

ببین گام حتما یه چکاپ برو

چند سالته ؟

اضافه وزن نداری؟

حتما بروووو من خودم ۴ ماه جلوگیری نکردم باردار نشدم رفتم دکتر فهمیدم تخمدان هام ضعیفه و اضافه وزن دارم الان خداروشکر  بعد یک سال و دوماه که جلوگیری نکردم تازه فهمیدم باردارم ان شالله که قسمت توام بشه ولی حتما چکاپ برو