2777
2789
عنوان

😭دیشب خیییلی گریه کردم و جیغ زدم حالا کم تکون میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 55 پست

خدا مادرشوهرتو بکشه چرا تورو

ک به زن حامله رو به این روز انداخته

ببین منم حاملگیم اینقد دعوا وگریه ایناداشتم بعد بچم ک دنیا امد همش جیغ و گریه میکردتا۳سالگیش ازبس گریه می‌کرد هیچ جانمیرفتم حواست بخودت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی از دستشون گریه میکنم اعصابم خورد میشه خداکنه رو بچم اثر نذاره خیلی سعی میکنم جلو خودمو بگیر ...

نمیشه واقعا

آدم کم میاره 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

چیز شیرین بخور 

مثلا 7-8 تا خرما بخور

شربت شیرین گلاب و بیدمشک درست کن 2 تا لیوان بخور

شکلات بخور 

به پهلوی چپ بخواب باید توی 20 دقیقه 3 2-3 حرکت داشته باشه

بعدشم استرس توی بارداری = بچه عصبی و ناآرام

بعدش تاپیک می زنی بچم همش جیغ می زنه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

وقتی میگید کم شده‌ یعنی تکون میخوره درسته؟ احوال شما مستقیما روی فرزندتون تاثیر میزاره پس مراقب خودتون باشید☘️

و اگر ادامه داشت به پزشک تون مراجعه کنید

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

عزیزم دور از جون خودت بچه ت یکی پیش ما چند روز هی میگفت بچم تگون نمیخوره رفت دکتر گفت بچه چند روز تو شکمت از بین رفته پس برو دکتر پشت گوش ننداز انشالله که چیزی نیست

از این یه بعد رو خودت نذار و آروم باش تا اون بچه هم آروم بشه برو فیلم خوب ببین تاپیکای خنده‌دار بخون حالت بهتر شه حال نی‌نی هم بهتر می‌شه ان‌شاءالله 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

عزیزم چرا خودتو نفرین میکنی خدا نکنه چیزیت بشه،خدا باعث و بانیه حاله بدتو از رو زمین محو کنه😁

شماره دکترتو نداری زنگ بزنی بهش؟

لطفا هرشرایطی داری پاشو ماشین بگیر برو نزدیکترین بیمارستان بذار صدای قلب نی نیو بشنون مطمئن بشی حالش خوبه که انشالا هست

چیزای شیرین خوردی ؟

نه گلم خسته شده. بچه منم تو اینجور مورد ها خیلی کم تکون میخورد بستنی یخی اگه میتونی بگیر بخور اگه ام نبود تو مارکت یه بستنی دیگه بخر بخور شروع میکنه تکون خوردن. اگه اونموقع بازم تکون نخورد یه شبکه بهداشت برو صدای قلبشو گوش کن خیالت راحت شه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

اگ ماهای ۲۰ ب بالا هسی صداتو میشنوه اونم یه خورده فک کنم شنیده باشه 

شیرینی و شکلات بخور اهنگ خوب و شاد بذار بچه جون بیاد برقصه برات یا اهنگ بی کلام ارامش بخش 

مادرشوهر عجوزه ارزش ناراحت شدن نداره ک خودتو بخاطر اون عجوزه پیر فلک ناراحت کنی  خودتو بچتو عصبی کنی بعد زایمانت بچت مث بچه من دیگ ساکت نیست همش گریه میکنه 

جهنمش ازش دوری کن و بهشون اهمیت نده حتی رابطتو باهاشچن قطع کن مث من ولی نذار ک خودتو بچت ناراحت بشین ،ارزش نداره ک بعد زایمان غصه بخوری ک بخاطر فلان ناراحتی من بچم اینجوری شد جهنمشون 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
خدا مادرشوهرتو بکشه چرا تورو ک به زن حامله رو به این روز انداخته ببین منم حاملگیم اینقد دعوا وگریه ...

من میدونم بچم به دنیا بیاد آروم و قرار نداره 😔

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓