من قبلا تاپیک زدم که از یکی همکارام خواستگاری کردم حدودا ۱۸ ماه پیش خب خانم تشخیص دادن جواب نه بدن و منم زیاد اصرار کردم ولی بازم جوابشون نه بود و دیگه نامزد کرد منم بی خیالش شدم تا چند ماه پیش محل کار پخش کرد من خواستگارش بودم خیلیی ناراحت شدم از اینکه محل کارم که همه ازم پرسیدن تمام شد و رفت من چیزی بهش نگفتم تا چند وقت پیش از طرف اداره رفتم اداره دارائی کار داشتم یکی از اشناها زن داداشم اداره دارائی کار میکرد باهاشون سلام و علیک کردم و رفتم داخل جلسه حالا بعد از رفتن من مثل اینکه خواهر همکارم اداره دارائی کار میکرده واسه اشنا زن داداشم تعریف کرده اره من خواستگار خواهرش بودم منی که فقط خواهرم خبر داشت من از همکارم خواستگاری کردم الان خانواده هم ناراحت شدن چرا من بهشون نگفتم
بعضی از دخترای ندیدپدید همینن تا یکی میره خاستگاریشون همینطور میخوان پز بدن ک مثلا خاستگار دارن🙄
تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋 -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُنجَوانههایآرزوهایِمانرا🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
بخدا من موندم از دستش از روزی من زیادی اصرار کردم تا من می بینه راهش کج میکنه به من برخورد نکنه بعد ...
😂😂🤦♀️شماهم هروقت میبینیش جوری رفتار کن ک هیچی حسابش نمیکنی و بنظرم برا تودهنی زدن بهش بهترین کار اینه نامزد کنیدو دست نامزدتتم بگیری بیاریش محل کارت تا اون خانم ببینه یکم حرص بخوره
تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋 -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُنجَوانههایآرزوهایِمانرا🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
خب دروغ که نگفته خواستگارش بودید دیگه ، کار بدید که نکردید که فکر میکنید آبروتون رفته ،
یه زمانی خاستگارش بوده حالا ک نامزدی کرده چه معنی داره بخواد همه جا بشینه و بگه😒شاید اصلا این اقا بخواد ازدواج کنه وقتی اون دخترخانمی ک قراره بله رو بگه دهن لقی بشنوه احتمالش هست نظرش عوض بشه و بگه نه
بخدا من موندم از دستش از روزی من زیادی اصرار کردم تا من می بینه راهش کج میکنه به من برخورد نکنه بعد ...
با این کاراش میخاد خودشو ببره بالا که همه فکر کنند چقدر خوب بوده که خواستگار داشته شما هرکی پرسید خیلی قاطع بگو بله من ایشون را زمانی ادم پخته و فهمیده دونستم برا همین خواستگاری کردم که شکر خدا جور نشد همیم کلام از صدتا فحش براش بهتره
من برج8سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج 8 سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه