2777
2789
عنوان

اعداد۳۶۹

210 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی کلیپی متنی چیز به درد بخوری  از تسلا و اعداد ۳۶۹داره اینایی که تو گوگل هستن واضح توضیح نمیدن اگر کسی چیزی داره راهنمایی میکنه یا میفرسته برام ممنون

چه بگویم که نگفته هم پیداست غم این دل مگر یکی و دوتاست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو یه پیج دیدم

اول سه بار میزنن رو کاغذ بعد خواسته رو به زبان حال مینویسنن،بعد شش بار میزنن دورش یه دایره میکشن و دورتادور دایره رو با ۳۶۹ پر میکنن

در حین نوشتن عددا زیر لب هم تکرارش میکنن

بعدش نه بار میزنن رو کاغذ

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو

اعداد کیهانی شگفت انگیز هستند من ک ازشون معجزه دیدم چون بهشون ایمان داشتم و باور کردم..........

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اعداد کیهانی شگفت انگیز هستند من ک ازشون معجزه دیدم چون بهشون ایمان داشتم و باور کردم..........

به هر چیزی که ایمان و اعتقاد داشته باشی همون میشه حتی به یه سنگ ریزه ولی من دنبال حقایق  انرژی و فرکانس و ارتعاش هستم  

چرته 

چرت نیست فقط باید ایمان داشته باشی و باور کنی که میشه و اون چیزی رو که میخای رو با جزئیات کامل تجسم کنی 

به هر چیزی که ایمان و اعتقاد داشته باشی همون میشه حتی به یه سنگ ریزه ولی من دنبال حقایق  انرژی ...

من خودم مدرس گروهی تو تلگردم هستم قانون جذب و شکرگزاری....😊☺

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
من خودم مدرس گروهی تو تلگردم هستم قانون جذب و شکرگزاری....😊☺

ایول 👍  اگر از انرژی و فرکانس و ارتعاش میدونی چیزی دارید خوشحال میشم راهنمایی کنید 

ایول 👍  اگر از انرژی و فرکانس و ارتعاش میدونی چیزی دارید خوشحال میشم راهنمایی کنید

بله با سن کمم دوساله داخل این حیطه فعالیت دارم .........ولی قبلش باید چندتا سوال رو جواب بدید با توجه به همون ها راهنمایی کنم شما رو...........اگر دوست داشتید درخواست بدید راهنمایی کنم....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز