2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 21 پست
منم نمیرسم ب مدرسه اش سر بزنم بچها اذیتش میکنن و...با شاد با معلمش در ارتباطم  و همش پیش معلمش ...

اگه یه بچه داشتم لااقل وقتی پسر بزرگم مدرسه میرفت اون چند ساعتو برای خودم بودم.. ولی بااین وروجک که داااااائم بهم چسبیده ، 9 ماهه نتونستم با دل راحت یه دسشویی برم یا یه لیوان آب بخورم...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه بچه داشتم لااقل وقتی پسر بزرگم مدرسه میرفت اون چند ساعتو برای خودم بودم.. ولی بااین وروجک که ...

حق داری خیلی سخته 

من با اینکه پسر کوچیکم دوسال و نیم اس بازم وقتی واسه خودم ندارم هر ماه ورزش انلاین ثبت نام میکنم ولی دریغ از ی جلسه ک من ب ورزش برسم همش در خدمت این دوتام😑😑😑😑😑😑

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
نیهان جون بچه منم خیلی لجبازه ولی همه میگن از تنهایی اینطور شده

پسر من قبل بچه دوم خیلی آروم و حرف گوش کن و مرتب بود ، بعد بچه دومم کاملآ عوض شد.. الان خیلی اذیتم میکنه، میریزه می‌پاشه ، اصلأ حرف گوش نمی‌ده ، .. جوریم رفتار نکردیم که فکر کنه داریم خدایی ناکرده فرق میزاریم بینشون... 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی