خانما پسرم دو سال و سه ماهشه. از دیشب حالت تهوع داره یه کم آورد بالا. شربت دمیترون ندارم فقط قرصش رو دارم بنظرتون خوبه براش
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
زنگ بزن اورژانس یا داروخونه محلتون بپرس ولی فک کنم در حد یک چهارم مشکلی نداره
داروخونه نزدیکمون هست حالا.
والا فک نمیکنم. چون کلا دوز مواد مصرفیش بالاست. میتونی زنگ بژنی اورژانس بپرسی. تهوه داره یکم خاکشیر خنک یا شربت ابلیمو و نمک بهش بده تا بری قزص بگیری یا بگو اسنپ یا اژانس بزات بخرن بیارن دم در حسابش کن