سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
برای من قشنگ بعد ۹ ،۱۰ ماه پره های بینیم از اون حالت سفتی در اومد و بعد سه سال ورم کامل خوابید از قبل هم دکتر گفته بود برای بعضیا یکسال ولی برای مدل بینی من سه سال طول میکشه تا شکل طبیعی خودشو پیدا کنه و بافت با بدن خودشو وفق بده.
مرسی عزیزم اخه من بینیمو یک ماه نیم عمل کردم ولی تمام رخ از قبل بزرگ تر دیده میشه سر. همین خیلی نگرا ...
خواهش گلم. به هرحال میگن عمل سختیه، اینکه بدن زود عادت کنه غیر عاديه، خودت که میدونی عملیه که ریسکش بالا هست، هفت ساعت طول میکشه درسته؟
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
خواهش گلم. به هرحال میگن عمل سختیه، اینکه بدن زود عادت کنه غیر عاديه، خودت که میدونی عملیه که ریسکش ...
اره بابا ریسکش کبالا هست الان من میگم تمام رخ بینیم از قبل بزرگتره واسه همینم نگرانم نه بابا هفت ساعت چیه خخ کلا یک ساعت ینم عمل طول میکشه بعد دو ساعت بستری هم مر.خص میشیم
اره بابا ریسکش کبالا هست الان من میگم تمام رخ بینیم از قبل بزرگتره واسه همینم نگرانم نه بابا هفت سا ...
نميدونم چرا دخترعموم یکماه قبل عمل کرد گفتن هفت ساعت طول کشید یک شبم بستری بود، دیگه نميدونم، بنظرم اگه دماغت معمولی بود، همون پولو طلا میخریدی واسه سرمايه