شهر_خيالي_من مدیر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3057 عنوان بچه كه بودم | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 50 پست فكر نميكردم جووني اين شكليه خيلي قشنگتر تصورش ميكردم😁 يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃 1401/10/13 | 03:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3057 انگار دیروز بود ۱۸ سالم بود بلافاصله بعد دیپلم استخدام شدم الان ۲۲ سال گذشته و من بازنشسته شدم ... اينكه هر سالي كه ميگذره وميفهمي زندگي نكردي خيلي بده اينكه فقط با مشكلات سروكله بزني كه جلوتن همش استرس همش نگراني بعدم ببيني چند سال از زندگيت همين طوري رفته همينه ديگه همش همين يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
امیدوارmm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 13601 اينكه هر سالي كه ميگذره وميفهمي زندگي نكردي خيلي بده اينكه فقط با مشكلات سروكله بزني كه جلوتن همش اس ... ببین من الان چه حالی هستمحالا عمرمو هدر ندادم تحصیلاتم رو همراه با کار ادامه دادم درآمد دارم اما یه حسرتی ته وجودمه
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3057 ببین من الان چه حالی هستم حالا عمرمو هدر ندادم تحصیلاتم رو همراه با کار ادامه دادم درآمد دارم اما&n ... پس هركاريم بكني تو اين زندگي حسرت هست ولي من هيچكاري نكردم تا الان كه به اين سن رسيدم نه كاري نه درسي هيچي حتي به ازدواجم فكر نميكنم يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
امیدوارmm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 13601 پس هركاريم بكني تو اين زندگي حسرت هست ولي من هيچكاري نكردم تا الان كه به اين سن رسيدم نه كاري نه درس ... یه کاری بکن درآمد داشته باشی بلاخره یه روزی ۴۰ ساله میشی بهتره حداقل درآمد داشته باشی
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3057 یه کاری بکن درآمد داشته باشی بلاخره یه روزی ۴۰ ساله میشی بهتره حداقل درآمد داشته باشی مشكل دقيقا اينجاست اصلا نميدونم بايد چيكار كنم بعدم از همه كارا حتي بيرون رفتنم ميترسم يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
بنفشpurple عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 5647 منم همینطووور😂 فکر میکردم تنهام خداروشکر بالاخره یکی مثل خودم پیدا کردم😁 😅❤️😂 ✨happy to light and that's enough