2777
2789

خوب شد ک دیر پری شدم چون واقعا روزایی ک پری میشم بی حوصله بعضی وقتا خسته  و عصبی 

از طرفی هم می بینم دخترای الان کلاس پنجمن پری میشن ی جوری میشم😑😐حسودی م میشه😟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۱ سالگی شدم

واقعا خییییلی کوچیک بودم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

خانمها هر چی دیرتر پریود بشن و از اون ور هر چی دیرتر هم یائسه بشن برای بدن بهتره.

دختر منم اول دوم دبیرستان شد. ماشاالله قدشم حسابی بلند شد

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

منم دبیرستان شدم، خیلی دیر، میخواستن ببرنم دکتر که درست همون هفتش خونریزی کردم از ترس بود فک کنم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

منم اول دبیرستان شدم و حسودی میکردم به اونایی که زودتر میشن. بعدها که آگاهیم بالا رفت فهمیدم هرچی دیرتر بشی بهتره و از اونور هم دیرتر پساقائده میشی.. دختراب لاغر و قدبلند دیرتر میشن. دخترای کوتاه و توپر زودتر