2777
2789
عنوان

زایمان 😍🥰❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 47 پست
وای منم ۳۶ هفته هستم استرس زایمان طبیعی دارم  بچه دومه میدونم دیگه دردش چیه    

وای نگو اینجوری من بچه اولمه هنوز نمی‌دونم و نمی‌ترسم کاری نکن ترس بیوفته به جونم😥

عزیزم زیر دوش آب گرم میتونی قر بدی یعنی کمرتو بچرخونی و اینکه سجده خوبه و حالت اینکه خم بشی مثلا جار ...

دوش آب گرم ک زیاد میگیرم ولی فکر میکرد اون حالتی که میگی جارو دستی بده برا بچه و بند ناف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو اینجوری من بچه اولمه هنوز نمی‌دونم و نمی‌ترسم کاری نکن ترس بیوفته به جونم😥

نترس من سومه میترسم اما زایمان رو سخت میکنه نفس عمیق بکش هروقت درد داشتی خیلی بهت کمک میکنه از دماغت دم بگیر از دهان بازدم پروسه زایمانت زودتر میشه برای منم دعا کن من فقط نگران سلامتی بچمم انشالله ببینمش دلم آروم بشه توکل بر خدا

نترس من سومه میترسم اما زایمان رو سخت میکنه نفس عمیق بکش هروقت درد داشتی خیلی بهت کمک میکنه از دماغت ...

چشم قربونت برم انشاالله که بچت سالم و سلامت بیاد تو بغلت فداتشم،،،چند هفته ای؟

سلام ایشالله به سلامتی زایمان کنی میشه برام خواهری کنی از ته دلت موقف زایمان دعا کنی همه منتظرا دامنشون سبز شه منم یک بارداری سالم که به دنیا بیاد بچم آبجی خیلی دلم گرفته چهار تا بچه سقط کردم خیلی دلم میخواد منم برم بیمارستان برا زایمان همیشه رفتم برا سقط خیلی دلم شکستم احساس پوچی میکنم فکر میکنم خیلی بی عرضه ام شایدم خدا منو لایق نمیدونه

نه بابا نترس من آستانه دردم خیلی کمه یه زخم روبدنم بیوفته دیوونه میشم 

من خیلی تحملم زیاده و اصلا در قید و بند زخم و درد و اینا نیستم کلا همه چی برام آسونه خدا کنه زایمان هم آسون باشه

سلام ایشالله به سلامتی زایمان کنی میشه برام خواهری کنی از ته دلت موقف زایمان دعا کنی همه منتظرا دامن ...

الهی دورت بگردم ناراحت نباش فداتشم انشاالله که توم مادر میشی،،،از خدا می‌خوام هرچی زودتر بچه سالم و صالح بهت هدیه بده و برات نگهش داره عزیزدلم ،،،،،،

خدا رو به حق قنداقه علی اصغر قسم میدم بچه سالم و سلامت بهت ببخشه ❤️ به همین زودی دامنت سبز بشه و خبر بارداریتو و بعد از اون خبر زایمانت روا تاپیک بزنی 😍،،

من خودم دوتا سقط داشتم فدات انشاالله که توم بار بعدی بچتو بغل میگیری 🥰