2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره دیدم

یکی از دخترای فامیلمونو دکتر جواب کرد گفت تو داری یایسه میشی با ۲۶ سال سن. الان بچش بغلشه

به مدت ۴۰ روز ناشتا ی قاشق چایخوری سیاه دانه با آب قورت بده. هر روز ی قاشق چایخوری توی رعفران کوب بکوب که پودر بشه. سیاه دونه پودر بشه باید سریع استفاده بشه در غیر این صورت ارزش نداره یعنی نمیشه پودر کرد برای چند روز. عالیه. خالم با این روش باردار شد الان توی ۴ ماه هست

تنبلی چه علائمی داره ؟ من یه مقدار موی زائد روی چون و کشاله ی رانم دارم یعنی تنبلی دارم؟

والا منم موی زائد زیر چونه دارم ولی سونوگرافی نشون نداد تنبلی رو اما همش توهمشو دارم بخدا 😑😭

کلافه شدم دیگه

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

اره من از همون مجردیام افتضاح بودم هیچی تخمک نداشتم.... قرص لتروزول خوردم بعد از لطف خدا باردار شدم دوتام دارم الان

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.