2777
2789
عنوان

واسه عید برنامتون چیه(چ خرید، چ سفر)😎🤩👗👛👀💅

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 44 پست
مو رنگ نمیکنم خونه تکونی هم نمیکنم چون بعد عید میرم خونه جدیدم فقظ تمیزکاری سطحی خونه داریم عوض میکن ...

ای جان بسلامتی

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 
عزیزم سعی کن روحیت برگرده خوده منم ۲۰ روز پیش سقط داشتم حاالم داغون بود ولی سعی میکنم خودمو قوی نگه ...

اخی عزیزم پس همدردیم 

ناراحت شدم برات

من خارج از رحم بود یکیشم تو رحم بود دوتا باهم سقط شدن

آمپولایی ک زدم بدنمو خیلی ضعیف کرد اعصابمم ک داغون

اما خب میخوام سعی کنم ک روب راه بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا🤣

من از بچگی از عید بدم میومد 😄

دلیل زیاد داره 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
اخی عزیزم پس همدردیم  ناراحت شدم برات من خارج از رحم بود یکیشم تو رحم بود دوتا باهم سقط شدن ...

فداتشم عزیزم منم ۹ هفته ضربان قلب نداش رشدش متوقف شده بود مجبور شدم سقط کردم خدا بزرگه سعی کن قوی باشه انشالله دفعه دیگ بسلامتی ی نی نی سالم بدنیا بیاری😘

بنده عید عروسی داریم و موندم چی بپوشممممممم💔🤦

ما هم قرار بود عروسی باشه تو فامیل ولی بعد گفتن ماه رمضونه تو عیده 

قبل عید میگیرن که ما نمیتونیم بریم شهرستان

خیلی بده سالی یبار بری شهرستان اونم بخوره به ماه رمضون😕☹

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بینیموعمل میکنم البته اگه تغییرش ندم برنامه رو

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
ما هم قرار بود عروسی باشه تو فامیل ولی بعد گفتن ماه رمضونه تو عیده  قبل عید میگیرن که ما نمیتو ...

کلاکاشکی ماه رمضون عیدانمیبودفک کن فقط سالی یبارسیزده بدرسالی یبارعیدبعدبازبون روزه نمیشه اصلا 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
به به بسلامتی 

قربونت عزیزم

کلاکاشکی ماه رمضون عیدانمیبودفک کن فقط سالی یبارسیزده بدرسالی یبارعیدبعدبازبون روزه نمیشه اصلا 

اره واقعا

فداتشم عزیزم منم ۹ هفته ضربان قلب نداش رشدش متوقف شده بود مجبور شدم سقط کردم خدا بزرگه سعی کن قوی با ...

اخی عزیزدلم.

ممنونم

ان شالله  شمام خیلی زود خدا یه بچه سالم و صالح و زیبا نصیبت کنه 

یه بارداری عالی داشته باشی