2777
2789
عنوان

پدرخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 8634 بازدید | 49 پست
وقتی یه پلیر خوب اینجوری بازی میکنه دیگه کار تمومه به قول خودم پی پی کرده آبم قطعه😂😂😂

قسمت یک عالی بازی کرد

قسمت دو و سه رو کامل ندیدم

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مافیا فقط حرف زدن نبست  با حالت های چهره و خشم و ملایم بودن  میتونی طرف رو قانع کنی یا گو ...

ولی من هر ۳ مافیا رو درست تشخیص دادم تو قسمت ۳ شوهرم با چشم باز نگاه میکرد.اخر بازی کرک و پر نمونده بود براش که من همه رو درست حدس زدم😂

ولی من هر ۳ مافیا رو درست تشخیص دادم تو قسمت ۳ شوهرم با چشم باز نگاه میکرد.اخر بازی کرک و پر نمونده ...

خیلی بازی خوبیه و البته معتاد کننده

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
ن مجید واشقانی بهاره افشاری .خداداد عزیزی .حامد آهنگی مریم مومن اینا عالین عالی

سری جدید رو تدیدمم ولی سری قبلی واشقانی خوب بود منطقی بازی میکنه.. نمیدونم مریم مومن حس میکردم تقِب میکرد چون بی دلیل درست میگفت ... خداداد رو یادم نیس

فقط اون قسمت رضا شفیعی جم یادم نمیره هیچوقت😂😂😂😂

بیدار شد گفت روانپزشک چیکار میکرد ؟ 

خب این سناریو نقش مستقل داره دیگه نوستراداموس!

سری جدید رو ندیدمم

تاحالا شده برنده شه ؟ تو این چند قسمت 

نمد چرا از بازی بازیگرا خوشم نمیاد  

این سری قوی تره ؟ یا مثل قبلی

خیلی قشنگه این سناریوش حتما ببین .

بعد تو کارتای حرکت آخر یه کارتی هست به نام تغییر چهره که کولاک میکنه تو بازی.کلا خیلی جذابتر شده