2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم لطف میکنی پی وی بفرس❤️

بهش بگو من از دوستهای زهره خواهرزادتون هستم تا بهتر راهنماییت کنه گزارش حالش رو کامل بهش توضیح بده. اونجا خیلی بیماریهای بدحال میارن من به چشم دیدم خیلیا هم جواب گرفتن از این طبابت

سلام مریم عزیز , لطفا اگر میتونی به سوال من هم جواب بده , کسی از نزدیکانم در مرحله شیمی درمانی هستش ...

سلام شاليزار عزيزم

خيلي به عوامل مختلفي بستگي داره عزيزم به نوع سرطان به گريد و استيج سرطان به سن فرد به جواب هاي پاتولوژي و به جواب پت اسكن و حتي شانس اون فرد،من نميتونم نظري بدم 🙏

مریم فاکتور ای اس ار چیه؟🙄🙄ببخشید خیلی سوال پرسیدم

يكي از مهم ترين فاكتور هاي التهابي خون هست هر چي بالا تر باشه يعني بيماري شما بيشتر داره فعاليت ميكنه كلا همه بيماري هاي خود ايمني اين فاكتور خوني براشون مهمه 

يكي از مهم ترين فاكتور هاي التهابي خون هست هر چي بالا تر باشه يعني بيماري شما بيشتر داره فعاليت ميكن ...

ممنونم عزیزم خیلی مفید بود راهنماییتون خدا بهتون سلامتی بده عزیزم.❤❤

ولي كلا لنفوم ها خيلي بد نيستن اميدوارم زودتر به شرايط پيوند برسه و بيماريش خاموش بشه

پیوند سخته هرکسی بخواد خوب بشه باید پیوند شه؟

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
مریم دکتر من اصلا آزمایش خون برام ننوشته که این فاکتورهارو چک کنه فقط دو ماه یه بار داروهام رو کم و ...

از روي چه تغييراتي داروها رو كم و زياد ميكنه؟اسكن ميدي؟چطوري اخه كنترل بيماريت رو چك ميكنه؟