2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 131 پست
ببین سرطان لول های مختلف داره یکی از دلایلی که متاستاز میده اینکه شخص بیمار به جدیت درمانش رو پیگیر ...

امان از بیماریهای روحی روانی که همش هم از اطرافیان و رفتارشون و حرفاشون ریشه میگیره. کاش ما آدما بفهمیم که یه سری رفتار و اخلاقیات تو روحیه یه سری ادم تاثیر منفی میزاره و باعث میشه انسان از درون خودخوری کنه و هیچی بدتر از خودخوری نیست و پیامدهاش هم بیماریهای روحی روانی و افسردگی و در نهایت بیماریهای های جسمی میشه😔😔

جلو چشمام داره اب میشه نمیتونه درست حرف بزنه یهو سر درد میگیره اذیته خدایا چیکار کنیم😭 خاله هام می ...

الهی بمیرم🥺🥺🥺اشکم دراومد🥺

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا بهبودی کامل منم توده دارم ولی پای دکتر رفتن ندارم 

چرااا عزیزم حتما برو

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

ممنونم عزيزم-من هشت سال قبل سرطان خون داشتم عشقم

قربونت برم چقدر قوی هستی❤️😍

كدوم شهر هستي ؟

تهران پیش دکتر جلائی خو میره

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
ليانا من هم ميتونم اطلاعاتي كه دوستات ازت ميخوان رو تكميل كنم ضمن اينكه به واسطه تجربه و تحصيلاتم دك ...

مریم جان از عوارض قرص متوترکسات میگی در واقع کاراییش چیه برای سینه من؟

تهران پیش دکتر جلائی خو میره

اوه دكتر كيهاني و جلائي خو خيلي عالي هستن بهشون اعتماد كن 

دكتر اسدالله موسوي و فاض الهي و اردشير قوام داده هم در زمينه لنفوم عالي و حاذقن 

ليانا من هم ميتونم اطلاعاتي كه دوستات ازت ميخوان رو تكميل كنم ضمن اينكه به واسطه تجربه و تحصيلاتم دك ...

اتفاقا عزیزم یه سوال داشتم ازت

ببین خاله من به شدت درگیره سرطان سینه ست(ارثیه) و خیلیییی دیر درمانش رو شروع کرده

اول متاستاز داده بود به کبدش 

ولی الان کل بدنش رو گرفته

از قبلم ام اس داشته

دکترش میگه داره کنترلش میکنه😐

خیلی نگرانشم کاش یکی یه کلمه درست بگه چی میشه اخرش🥲

سرطان خون داره برادرتون ؟؟انشالا به زودی تاپیک سلامتی واسش بزنی خیلی زود ؟؟

ممنون گلم دعا کن الان نشستم به نیتش نماز بخونم 

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
اوه دكتر كيهاني و جلائي خو خيلي عالي هستن بهشون اعتماد كن  دكتر اسدالله موسوي و فاض الهي و ارد ...

یه دکتری گفت تی سل وحشیه کاش بی سل بود همش میترسم نکنه چیز بدی اتفاق بیفته تا میگه یه جاش درد میکنه جونم درمیاد کسی بوده اصلا خوب بشه آخه فقط من میدوکم بدخیمه

مریم جان از عوارض قرص متوترکسات میگی در واقع کاراییش چیه برای سینه من؟

عزيزم اين دارو يك مهار كننده سيستم ايمني هست كه در بيماري هاي التهابي و اكثر ارتريت روماتوئيد ها مصرف ميشه هم در كاهش التهابات ناشئ از بيماري و هم در كاهش سير پيشرونده بيماري هاي التهابي تاثير داره 

اتفاقا عزیزم یه سوال داشتم ازت ببین خاله من به شدت درگیره سرطان سینه ست(ارثیه) و خیلیییی دیر د ...

ببين ديگه هيچ كسي جز دكتر خودش كه در جريان كامل بيماريش هست نميتونه نظر بده بايد بهش اعتماد كنيد