2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 131 پست
اصلا چيزي به عنوان سرطان خوش خيم نداريم تو رو خدا اين اصطلاحات رو نگيد ،سرطان يعني وجود يك توده بدخي ...

اینی که میگید یعنی بده ؟؟ آخه برادرم سرطان داره تو قسمت قفسه سینه  خیلیم بزرگ بود تحت درمانه خوب میشه؟

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
چطوري متاستاز استخوان رو يعني شيمي نميكني ؟پرتو چي؟اخه من خودم داروسازم و سرطان هم داشتم 🥰

نه عزیزم من هم پرتو درمانی رو تجربه کردم سر متاستازم هم شیمی

ولی مشکلم حل شد

عه چقدر بد که شماام مبتلا بودی🥲خوشبختم گلی

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب ميشه لنفوم نان هوچكين بي سل هست؟نمونه مغز استخوان چي بود ؟

مغز استخوان سالم متاسفانه تی سله بعدش زد بیضه تخلیه کردن الان ۴ روز  بیتری میشه برای شیمی درمانی کسی بوده که خوب شده باشه با این بیماری

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

عمم داخل سینه توده داشت عمل کردوشیمی درمانی بعدچندوقت فهمیدن متاستازکرده زده به استخوان یه لگنش زده بود کم کم همه جای یدنشوگرفت دیگه دکترازدرمانش قطع امیدکردفقط برای کم شدن دردزیادش میبردن زیربرق سه ماهه فوت شده دخترش میگفت اگه دکترمیگفت سینه هاشوبرداره این اتفاق نمیفتاد😔

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
اخه خوش خیم بودی چطوری متاستاز شده؟ یه کم توضیح میدی؟ مگه بدخیم ها متاستاز نمیشه من اینطور شنیدم

ببین سرطان لول های مختلف داره

یکی از دلایلی که متاستاز میده اینکه شخص بیمار به جدیت درمانش رو پیگیری نکنه

درواقع یه مشکلی پیش اومد که چندین جلسه نتونستم برم شیمی

خود کانسر سینه ام قابل درمان بود ولی متاسفانه بخاطر یه سری ز مشکلاتی که برام پیش اومد و هم اینکه از لحاظ روانی تحت فشار بودم این اتفاق افتاد

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

اره خوب ميشه چند سالشه؟

۳۵ ساله

علائمش چی بود؟ من سینه هام از پارساله باد کرده و شیر میاد، بچه ندارم، ممکنه سرطان باشه

من یکم یکم التهاب داشتم و یکمی شکلش تغییر کرده بود

ولی یه حالت گلوله گلوله ای داخلش بود که دست میزدی احساس میشد

سلام من یه همچین چیزی تجربه کردم و فکر کنم دوباره برگشته  توی تایپیک داستان زندگی یه دختر دارم ...

سلام عزیزه دلم متاسفم که تجربه کردی♥️

ااینده ات روشن باشه الهی

ليانا من هم ميتونم اطلاعاتي كه دوستات ازت ميخوان رو تكميل كنم ضمن اينكه به واسطه تجربه و تحصيلاتم دكتر و داروهاي خوب رو هم ميشناسم اگر سوالي در اين مورد بود كمك ميكنم 

چقدر خوبه که اومدی یه نور امیدی بهمون بدی دردت به جونم من برادرم مبتلاس الان شیمی درمانی میشه لنفوم ...

سرطان خون داره برادرتون ؟؟انشالا به زودی تاپیک سلامتی واسش بزنی خیلی زود ؟؟

چقدر خوبه که اومدی یه نور امیدی بهمون بدی دردت به جونم من برادرم مبتلاس الان شیمی درمانی میشه لنفوم ...

عزیزه دلم فداتشم امیدوارم سلامتیشونو به دست بیارن زود زود♥️