2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 131 پست
اصلا چيزي به عنوان سرطان خوش خيم نداريم تو رو خدا اين اصطلاحات رو نگيد ،سرطان يعني وجود يك توده بدخي ...

عزیزم برای من ماستیت گرانولوماتوز هست که در دوران بیماری من در حدود یک سال و نیم عود کرده با مصرف دارو بهتر شده و دوباره عود کرده نظر شما که داروساز هستین چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=267167826]مامانم ۴,۵ ساله تحت درمانه چند روزیه فهمیدیم متاستاز زده به مغزش. خیلی غصه دارم حال ...

چی شد بعدش یه توضیح میدین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
عزیزم برای من ماستیت گرانولوماتوز هست که در دوران بیماری من در حدود یک سال و نیم عود کرده با مصرف دا ...

نه عزيزم اين يك بيماري پستان هست و شامل بدخيمي هاي سينه نيست البته ممكنه ازاردهنده باشه ولي يك بيماري التهابي پستانه نه سرطان سينه

بله عزیزم سرطان سینه متاستاز استخوان

علائمش چی بود؟

من سینه هام از پارساله باد کرده و شیر میاد، بچه ندارم، ممکنه سرطان باشه

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
عزیزم برای من ماستیت گرانولوماتوز هست که در دوران بیماری من در حدود یک سال و نیم عود کرده با مصرف دا ...

اینم بگم بعد از تجویز خیلی دارو های متفاوت مثل کورتون و ازارام دید جواب نمیده الان متوترکسات تجویز کرده

سلام من یه همچین چیزی تجربه کردم و فکر کنم دوباره برگشته 

توی تایپیک داستان زندگی یه دختر دارم می نویسم و میخوام بگم از اینکه پزشکی قبول شدم از روزایی که گفتن سرطان خون داری و...و... 

خوش حال میشم بخونید❤🙃

و اینجا لایکم کنید منم استفاده کنم از تایپیک قشنگتون

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

چقدر خوبه که اومدی یه نور امیدی بهمون بدی دردت به جونم من برادرم مبتلاس الان شیمی درمانی میشه لنفوم نان هوچکینه امیدوارم برادر منم شکست بده

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

@aila1  

عزیزم امیدت بخدا باشه 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
٢٦ سالته؟از چه نوعي بود كنسر سينه ات؟هر تو مثبت يا منفي؟سه گانه منفي هستي ؟ريشه ژنتيكي داره؟

بله عزیزم،ILC،بله،اره گلی

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

وای💔💔💔 خیلی شرایط سختیه منم انقدر که سر مادرم اذیت شدم سر خودم نشدم🥺

جلو چشمام داره اب میشه نمیتونه درست حرف بزنه یهو سر درد میگیره اذیته خدایا چیکار کنیم😭

خاله هام میگن عمل نکنین زیر عمل دووم نمیاره.

دکترا میگن عمل امید اخرتونه شانستونو امتحان کنین

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خداروشکر که بهترین خیلی برات خوشحالم❤❤

لطف داری گلی جان♥️♥️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند