2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه تو زن زندگی نیستی

241 بازدید | 12 پست

من مشکلاتمو بهتون میگن شما بگین ایا واقعا حق با شوهرمه و من زن زندگی نیستم؟ اول ازدواجمون شوهرم میخواست خواهر ۷ساله و داداش ۱۶ سالشو بیاره با ما زندگی کنه بعد گفت بریم تو یه خونه با مامان بابام زندگی کنیم بعد خونوادش میگفتن باید بیای پیش ما زندگی کنی منم همیشه بابت اینا میترسیدم و دلسرد بودم به زندگیم چن بار گفتم میخوام برم و طلاق میخوام امشبم به شوهرم گفتم انقدر ولخرج نباش حقوق خودشو کامل خرج میکنه حقوق منم میگیره خرج میکنه من دو ساله یه دست لباس نگرفتم اعتراضم میکنم میگه مامان بدبخت من ۱۳ساله یه دست لباس نگرفته امشب بهم گفت تو زن زندگی نیستی همه چی تقصیر توئه تو منو جمع نکردی منم گفتم تو دلخوشی واسه من گذاشتی مگه بچه ای که جمعت کنم همه چیز باید دو طرفه باشه دو نفرمون باید هوای زندگی مشترکمونو داشته باشیم نه فقط من.بنظرتون حق با کدوممونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینایی که تو میگی حق با توعه ولی حرفای اونم که نشنیدیم...فقط دو تا چیز خیلی عجیب..چرا خواهربرادرش با شما زندگی کنن و چرا حقوق تورو شوهرت خرج میکنه اینارو نفهمیدم اصلا نگنجید