2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش کن وزنت پایین بیاد اینام اب میشم. روزی 100تاشکم برو. پهلو رو بزن حرکات پهلو منظورمه

مشکل همین جاست که هرچقدر غذامو کم میکنم بدتر وزن اضاف میکنم الان نامزدم تو بعضی مهمونی ها نمیشه غذا نخورد 

مشکل همین جاست که هرچقدر غذامو کم میکنم بدتر وزن اضاف میکنم الان نامزدم تو بعضی مهمونی ها نمیشه غذا ...

نگفتم رژیم بگیر ورزش کن من ورزش میکنم و اندازه سه نفرم غذا میخورم و هله هوله لاغرم هستم چاقم نشدم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

[QUOTE=267164764]نگفتم رژیم بگیر ورزش کن من ورزش میکنم و اندازه سه نفرم غذا میخورم و هله هوله لاغرم هستم چاقم نشدم[/QUمن ورزش میکنم بعد دوباره موقع پریودیم میشه دیگه ورزش و میذارم کنار دوباره کلا حسش میره شما چیکار میکنی عزیزم

[QUOTE=267164764]نگفتم رژیم بگیر ورزش کن من ورزش میکنم و اندازه سه نفرم غذا میخورم و هله هوله لاغرم ...

من تو پریودی هم باشگاه میرم اتفاقا برعکس چیزی که جا افتاده تو پریودی بدنت بیشتر میکشه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰