2777
2789

من از وقتی ازدواج کردم چون اصلاح میکردم صورتم جوش میزد نمیدونستم مشکل از اصلاح ام هست الان ی سال با تیغ ابرو اصلاح میکنم اصلا جوش نمیزنم ماه قبلی خر مغزمو گاز گرفت گفتم بعد ی سال با نخ کنم ببینم چی میشه همانا شب خوابیدم صبح بیدار شدم صورتم بر جوش قرمز و سر سفید شده بود

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با تیغ که ضخیم تر میشه 

واسه من ک نشده فقط پشت لبت با نخ برداری بهتره

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
واسه من ک نشده فقط پشت لبت با نخ برداری بهتره

من دو ساله عقدمردم خداشاهده تو این دوسال فقط روز عقدم با نخ بند انداختم صورتمو اصلاح کردم تو این دوسال دستم نزدم ب صوزتم حتی ب ابروهامم چون از همون روز اول عقدم که بند انداختم ب قول شما صورتم پر شده از جوش

اما الان عروسیم نزدیکه چاره نیس باید اصلاح بشه صوزتم نمخوام جوشام زیاد شن  دبگه خستم

من بند می‌نداختم صورتم پر جوش میشد دیگه حتی به وکسو شمع که فکر نکردم از تیغ اصلاح استفاده کردم که تعریفش همجا بودو میگن خوبه و جوش نمیزنه من با همون کلی جوشای بزرگو قرمزو سر سفید زدم مثله تاول شده بود.کلا صورتی ک حساسه رو نمیشه کاریشم کرد