2777
2789
عنوان

عمه ی شوهرم.

258 بازدید | 17 پست

عمه شوعرم مث خاعرشه‌.من موهامو رنگ کردم.تا منو دید گفت چقد پیییر شدیییی.الان بع شوهرم میگم چقد عمت بی فرهنگه.میگه ببند دهنتو😁حالم از شوهرم و خونوادش بهم میخوره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم همینه.انگاری لالم.نمیتونم جواب ادمارو بدم

منم اوایل اینطوری بودم

البته الانم ایتقدر حساب کتاب میکنم دل طرف نشکنه و ...

دیگه خیلی بهم فشار بیاد و ببینم واقعا طرف مقابل گستاخه 

جوابشو میدم 

اصلا هم به شوهرم چیزی نمیگم 

باید تمرین کنی تا یاد بگیری ...تو ذهنت تمرین کن 

مشکلم همینه.انگاری لالم.نمیتونم جواب ادمارو بدم

لال نیسی شعور داری با جواب ندادنت اتفاقا بیشتر ناراحت میشن اونا دوس دارن سر بحث و کل کل باز کنن اما تو با سکوتت حالشونو میگیری و تو دهنی میزنی

اگر من از عمه شوهرم برات بگم باورت نمیشه دست همه ی مادرشوهرای افریته و از پشت بسته هربار مارو میدید تمام عقده هاشو سرما خالی میکرد تا به گریه نمینداخت راحت نمیشد تا اینکه شوهرم چند بار جوابشو داد الان باز بهتر شده

منم اوایل اینطوری بودم البته الانم ایتقدر حساب کتاب میکنم دل طرف نشکنه و ... دیگه خیلی بهم فشار بی ...

شوهر کردن دیوونه کنندس.مخصوصا اینکه گیر یه نفهم بیفتی و کل زندگیت بشه حسرت

لال نیسی شعور داری با جواب ندادنت اتفاقا بیشتر ناراحت میشن اونا دوس دارن سر بحث و کل کل باز کنن اما ...

البته رو همه ی آدما سکوت کردن جواب نمیده هاااا

من خیلی بی محلی میکنم و جواب نمیدم 

ولی وقتی میبینم واقعا دیگه دارم منفجر میشم جواب میدم ..

اگر من از عمه شوهرم برات بگم باورت نمیشه دست همه ی مادرشوهرای افریته و از پشت بسته هربار مارو میدید ...

تو شوهرت پشتته من چی😊میدونه چقد یکسره دهنشون بازه اما بمن میگه دهنتو ببند😁

البته رو همه ی آدما سکوت کردن جواب نمیده هاااا من خیلی بی محلی میکنم و جواب نمیدم  ولی وقتی م ...

مشکلم همبن جواب ندادنه.میریزم تو خودم.یا با شوهرم دعوا میکنم یا گریه....الان دیگه از بس این انفاق افناده شوهرمم به تخمشخ

البته رو همه ی آدما سکوت کردن جواب نمیده هاااا من خیلی بی محلی میکنم و جواب نمیدم  ولی وقتی م ...

۱۰۰در صد البته که درست میگید ادم باید یه وقتایی حال یسری هارو بگیره تا ببندن دهنشونو😄

۱۰۰در صد البته که درست میگید ادم باید یه وقتایی حال یسری هارو بگیره تا ببندن دهنشونو😄

دقیقا

جالبه اصلا از من انتطار ندارن 

یه حرکتی میکنم یا جواب میدم چنان جا میخورن که نگو 

خب یکی نیست بگه بهشون

انقدر بی محلی کرد خودتون خجالت بکشید ....🤣