2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

211 بازدید | 23 پست

خانوما خیلی مواظب باشید زگیل تناسلی ب شدت داره زیاد میشه مراقب باشید این زگیل از طریق تماس پوستی ایجاد میشه.علاوه بر تماس جنسی میتونه از طریق لیزر و 

... انتقال پیدا کنه. من تو داروخانه کار میکنم روزی چندین مورد داریم ک دچار شدند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروش چیه؟ من مجردم تا بحال نه استخر رفتم نه واسه لیزر ولی یه چیزایی شبیه به زگیل دارم چیکارکنم.هیچ کاری نکردم که بگم به خاطر اون این اتفاق واسم افتاده

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
داروش چیه؟ من مجردم تا بحال نه استخر رفتم نه واسه لیزر ولی یه چیزایی شبیه به زگیل دارم چیکارکنم.هیچ ...

پس نگران نباش بهتر بری دکتر و معاینه بشی .چون فقط از طریق تماس جنسی مستقیم اتفاق میفته 

پس نگران نباش بهتر بری دکتر و معاینه بشی .چون فقط از طریق تماس جنسی مستقیم اتفاق میفته 

یعنی اینا زگیل نیستن؟ اصلا خجالت میکشم با خودم میگم اگه زگیل باشه کی حرفمو باور میکنه پس خدارو شکر زگیل نیست

بله، کو گوش شنوا. متاسفانه همین هفته پیش یه خانمی اینجا منو ریپلای کرد، قبول نداشت که زگیل تناسلی ز ...

شنونده باید عاقل باشد ک نیست. خودمون باید مواظب خودمون باشیم خیلی زیاد شده 

یعنی اینا زگیل نیستن؟ اصلا خجالت میکشم با خودم میگم اگه زگیل باشه کی حرفمو باور میکنه پس خدارو شکر ز ...

زگیل نیست احتمالا ضایعه پوستی حالا ی دکتر برو نشون بده ضرر نمیکنی 

بین تبخال تناسلی و زگیل تناسلی  کودومش بدتره؟؟    تبخال تناسلی چه جوری ایجاد میشه؟ ...

فک کنم تبخال تناسلی درمان نداره.ولی دقیق نمیدونم باز ولی زگیل تناسلی داره