2777
2789
عنوان

یه چالش بریم؟😄تست درصد زیبایی

203 بازدید | 7 پست

بچه ها برین توی این سایتی که لینکشو می فرستم عکستونو بذارین بهتون میگه بر اساس معیار های زیبایی شما چند درصد زیبایین

بعد شما اسکرین اون درصدشو بفرستین ببینیم کی از همه خوشگل تره😅

چن تا نکته اول اینکه فقط اسکرین می پذیریم😉درصدشو فقط بگین قبول نیست 

دوم اینکه خود سایت هم توضیح داده که کسایی که اعتماد به نفس پایینی دارن این تستو ندن 

شاید شما نتونید اندازه هاشو خوب تنظیم کنید درصد پایینی بهتون بده درصورتی که خیلی هم خوشگلین🙂

همه ی انسان ها زیبا هستن و این تاپیک صرفا جنبه سرگرمی داره👌

🌙eccedentesiast                                                                                                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا لینکم بز بز کنیم؟

گزاشتی بلایک

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

بچه ها نی نی سایت ارور میداد دو تا تاپیک برام زده لطفا برین تو اون یکی تاپیکم اونجا لینکشو گذاشتم

🌙eccedentesiast