2777
2789
عنوان

عروسی تالار خفن چیکار کنم؟

415 بازدید | 35 پست

بچه ها من عروسی دختر خاله ی مادرم چندروز دیگه دعوتم و خانواده ی مادریم همه عقدشون نسبت ب من کوتاس من قدم ۱۷۱ و از نظر همشون من درازم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا همه ب کنار اصلا پول کافی برای خرید کفش و لباس مجلسی ندارم،،حالا سوالم اینکه شلوار پارچه ای خیلی شیک مام و ی شومیز کوتاه ی شیک ک میره زیر شلوارم زشته؟؟؟؟؟و اینکه تا حالا دیدین کسی توی تالار صندل تخت تخت بپوشه؟بد نمیشه؟

اره اتفاقا دخترعمه منم ۱۷۰ قدشه همیشه صندل تخت میپوشه

من مشکلی با قدم ندارم ولی انقد میگن بدم میاد هرچند الان در حال حاضر کفش مجلسی پاشه بلندم ندارم ولی صندل شیک تخت دارم معذب بودم گفتم شاید کسی توو تالا تخت نپوشه ممنونم ازتون

کوتوله ان رسما بعد به شما میگن دراز😑

اصلا حس میکنم ۱۹۰ ام انقد ک میگن ی سریاشون ک میگن تو انقد بلندی کپ مردایی برای قد ۱۷۱ اینجوری میکنن فک کن بلند تر بودم ی کاری میکردن خودکشی کنم 

من مشکلی با قدم ندارم ولی انقد میگن بدم میاد هرچند الان در حال حاضر کفش مجلسی پاشه بلندم ندارم ولی ص ...

عزیزم فک‌کنم دیگ واضحه قد بلند جزو زیباییای یه دختره مطمئن باش اونا از حسودیشون اینجوری میگن اتفاقا بخند بهشون بگو گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگ پیف پیف بو میده و بخند 

صندل تختم مشکلی نداره اصلا زشت نیس

عزیزم فک‌کنم دیگ واضحه قد بلند جزو زیباییای یه دختره مطمئن باش اونا از حسودیشون اینجوری میگن اتفاقا ...

قبلا جواب نمیدادم و ساعتها گریه میکردم قبلا از نظرم قد بلند عیب و ایراد بود الان میفهمم ک امتیازه خواهرم ۱۶۸ ب اون میگن ک تو باز بهترییییی خواهرت خیلییییی درازه 

اصلا حس میکنم ۱۹۰ ام انقد ک میگن ی سریاشون ک میگن تو انقد بلندی کپ مردایی برای قد ۱۷۱ اینجوری میکنن ...

چقدرم بی فرهنگن

من ۱۷۸ هستم تا حالا هیچکس بهم نگفته دراز😑

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40