2777
2789
هر کاری بکنه ممکنه یه صدمه ای بزنی به خودت که دیگه تا اخر عمرت جبران نشه! خود دانی

من ۱۶سالگی بامامانم دعوام شد جرمگیرمن خوردم خون بالا آوردم الانم ک ۱۵سال میگذره زخم معده دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای به حال ادمی که برا توجه بخواد خانوادشو تا مرز مرگ ببره

دارن نابود میکنن زندگیمو نمیفهمن ولی واقعا برام فرقی نداره اگه بیدارم نشم فقط دلم بحال یکی میسوزع ک اگه بمیرم دیوونه میشه

😂اخه دیشب سر یه بحثی گفتم خودمو میکشم راحت شین ممانم گفت الحق ک اگه نکنی خیلیی بی عرضه ای میخوام بت ...

عزیزم خودتو بذار جای مادرت، من الان که مامان شدم میفهمم این حرفایی که میزدن چی بود، خب ناراحت شده از اینکه اینحرفو زدی، واقعا نمیدونه چی بهت بگه وقتی حرف از خودکشی میزنی، فقط بگم یه روز که مادر بشی از خیلی از کارا و حرفات پشیمون میشی...

دارن نابود میکنن زندگیمو نمیفهمن ولی واقعا برام فرقی نداره اگه بیدارم نشم فقط دلم بحال یکی میسوزع ک ...

اگه دلت به حالش می سوخت کم نیاوردی عزیز جان ادامه میدادی با این تفاوت که نسبت به دفعات قبلی پر قدرت تر 

به عنوان یه دوست میگم خودکشی راه فرار از مشکلات نیست خودکشی تنها راهیه که میخوای به دیگران ثابت کنی میتونستی ادامه بدی اما جرئت نداشتی سعی کن ادامه بدی نزار ادما با نبودت بترسن چرا با بودت نترسن؟

خودت و قوی کن