2777
2789
عنوان

اجتماعی

84 بازدید | 6 پست

سلام.

۲۲ سالمه و پسر هستم از بچگی به اختلال هراس اجتماعی مبتلا بودم(این رو الان توی این سن فهمیدم)  چون که همیشه از ادم های قلدر میترسیدم و از سن راهنمایی افت تحصیلی پیدا کردم اون موقع زیاد نبود ولی تا دانشگاه عملا دانشگاه دیگه ۴ نمره معدلم کم شد حالا بگذریم ... الان هم به رویا پردازی و فکر بیش از حد ...

و این رو هم بگم زود عاشق شده بودم و ضربه خوردم(قبل کنکور دربار با مادرم صحبت کرده بودم ولی نمیدونستم قراره اتفاقات زیر برام رخ بده) و حس میکنم این قضیه هم قراره برام دردسر ساز بشه ... نکنه چوبش رو بخورم ...🤦

و اینکه اینم بگم به دلیل این مشکلات فکری با شدت کمتر توی گذشته به یکی از همکلاسی هام تهمتی زدم و گفتم که تو منو با کارد زدی ‌... بابام اومد مدرسه و ...‌ الان به شدت پشیمونم و میگم اگه یه روز دنیا برسونمون به هم تلافی کنه یا این حرف ها چی ... خلاصه اینا گذشت تا کنکور ... کنکور هم باز به علت این سختی مباحث و تمایل به عقب روی و از اول شروع کردن دو سال موندم پشت کنکور و برق قبول شدم به زور بعد کرونا شد و عادت کردن به کتاب و این ها .... باعث شد از (همین فوبیای سختی مباحث) با کپی کردن از رو کتاب و این ها ۶ ترم بیام جلو عملا فهمیدم به رشتم علاقه ای ندارم و میگم کاش کامپیوتر رو انتخاب میکردم ولی الان گفتم برم به سمت ارشد ببینم میتونم برسم به ارشد کامپیوتر قبول بشم ..‌.  

الان مسائلی دارم مثل اینکه خدایا چه طور درس بخونم مثلا ترس از مباحث کتاب یا مباحث علمی کلا یه طوریه انگار دنیا هراس یادم داده یا ارثیه یا ... نمیدونم هر چیزی هست ...

از مباحث که حس میکردم یکم سنگینه طفره میرفتم و نمیتونستم یادشون بگیرم ازشون میترسیدم الان هم که دانشجو هستم همین وضع رو دارم و مشکلات اضطراب و استرس شدید و نگرانی ها یه فکر هایی تو سرم میاد انگار داره آینده بهم وحی میشه 😂😐 بد ترین شرایط رو همیشه برا خودم تصور میکنم

پدرم انسان تلاشگریه و ساعت ها پا مطالعه هست ولی من به دلیل این مشکلات پیش پا افتاده نمیتونستم تمرین کنم مثلا توی مدرسه از اون آدم های قلدر میترسیدم و نمیتونستم درس بخونم و برم سر کلاس بگم یا از معلما یا هر کی ... استعداد زیاد دارم ولی هراس اجتماعی مثلا اگه نتونم شغلم فردا (اگه بتونم به این وضع شغلی به دست بیارم) رو نگه دارم بیفتم زندان به خاطر مسائل کاری و ازدواح و این ها ... این فکر ها ... شدن بدبختی واسم یکی یه ایده ای راه حلی بده ترو خدا دارم روانی میشم بعد این فکر ها از بعد دیگه ی دنیا تزریق میشن تو زندگیم یه نه کپی این فکر ها یه جنبه دیگشون(اینم یه احساسه) 🤦

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۱
0
0%

باید بری تو جمع 

از جمعیت های کوچیک شروع کن 

ولی حتما برو تا ترست بریزه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما برو روانشناس .... خیلی پیچیده شد بشخصه کمکی از دستم بر نمیاد  فقط میدونم ذهن مشوشی داری ...

روانشناسی داشتم طول عمرم ... ولی خب والدین هم به خاطر این که دارو نخورم نمیزارن کامل حرفتو بزنی بگی این مشکلا رو دارم ..‌. من با این وضع نمیدونم چه کار کنم کم کم داره افکار خودکشی هم میاد😂😑