وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
بخدا هیچکدوم کار نمیکنه منم با این پروک سی میرم تلگرام ولیگوگل پلی نمیتونم برم 20تا داشتم هیچکدوم د ...
ممنون گلم
بخدا هیچکدوم کار نمیکنه منم با این پروک سی میرم تلگرام ولیگوگل پلی نمیتونم برم 20تا داشتم هیچکدوم د ...
واس تلگرام سیگما نصب کن هیچی نمیخواد نه فیل تر شکن نه پروکس ی