2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من حلقوی ارتجاعی بود نیومد

ولی بعضیا میگن بستگی به طرف مقابل داره اگه با خشونت رفتار کنه امکان خونریزی داره ولی دکترم گفت نه اصلا اینجوری نیس 

رفتم دکتر گفت ارتجاعی خون میاد غیرارتجاعی خون نمیاد

من حلقوی ارتجاعی  با دیواره های کوتاه بود 

اما نیومد 

این خیلی برام جالبه چون آدمایی  ک خیلی انرژی بالایی دارن ومدام شادند میخندن  از داخل افسردن و دارن تباه میشن
ولی بعضیا میگن بستگی به طرف مقابل داره اگه با خشونت رفتار کنه امکان خونریزی داره ولی دکترم گفت نه اص ...

ببخشید روم ب دیوار 

برا من با انگشت بود اول تا دو هفته بعد رابطه داشتم

این خیلی برام جالبه چون آدمایی  ک خیلی انرژی بالایی دارن ومدام شادند میخندن  از داخل افسردن و دارن تباه میشن
خون اومدن یا نیومدنش اهمیت نداره مهم اینه که یک رابطه ی لذت بخش باشه برات ضمن اینکه بدن با بدن فرق د ...

اونکه صد در صد ولی برای بعضیا خیلی مهمه خون بیاد 

اونکه صد در صد ولی برای بعضیا خیلی مهمه خون بیاد 

بایذ اینقدر آگاه سازی کنیم تا این عقاید خرافی از بین برن و نجابت ادم به دو قطره خون و در اومدنش از رابطه ای که باید براش لذت بخش باشه خلاصه نشه🙂❤️