2777
2789

بخاطر کینه ای از خانواده شوهرم گرفتم نمیخاستم روز خوش ببین چون بهترین روزای زندگیمو خراب کردن. من زایمان کردم و بعد زایمان بخاطر کاراشون و کارای شوهر افسردگی بعد زایمان گرفتم. همون موقع دلم شکست. گذشت بخاطر دخالتاشون رابطم با شوهر خیلی سرد شد تا چند ماه عید شد فهمیدم که خاهرشوهرم با شوهرش دعوای بدی کرده و خانواده هاشون ریختن بهم این وسط من خوشحالم شدم و گفتم چوب خداس ۹ ماه این خونه پدرش بود و بعد از ۹ ماه خودش پاشد رفت . اوایع شوهر بهش محل نمیداد و خرجی نمیداد. این هر دفه زنگ میزد از شوهر من پول میخاست. منم کفری شدم زنگ زدم شوهرش گفتم زنت چرا از شوهر من پول میخاد شوهرش گفت من نمیخامش خودش پاشد دوباره اومد من نرفتم سراغش . منم به اون گفت خاهشا زندگیتو سر و سامان بده از وقتی زندگی شما خراب شده زندگی منم ریخته بهم . الان متوجه شدم شوهزش خوب شده باهاش با هم مسافرت میرن ‌ شوهر خودش دکتر میبرتش و ... منم خیلی حسادت میکنم و میگم چیشد یهو شوهر عوص شد.و اعصابم ازین بیشتر خورد شده که...

کلا بیماری خودتو درمان کن🌷

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچمو بردم شبکه بهداشت واکسن بزنم خاهرشوهر هم اومد فقط سلام و احوالپرسی کردیم و رفت اصلا نگفت بذار کمکش کنم. بعد دیدم با ماما درمورد روش جلوگیری صحبت میکنه . بعدم شوهرش بردش دندون پزشکی . من به شوهرم گفتم چرا خاهرت کمک نکرد شوهرمم شروع کرد توجیه کردن که شوهرم منتطرش بوده.‌ وبعدم با خاهرش خیلی گرم و صمیمی 

بله برای هیمن میگن اگر میخوای انتقام بگیری دوتاقبربکن یکیش براخودت خالی بذار… از بدبختی دیگران خوشحال بشی قطعا سرت میاد شما نباید تااخرعمرت باکینه ونفرت زندگی کنی چون هیچ لذتی ازهیچی نمیبری  اگر میخوای به ارامش برسی به خودت وخوشبختیت فکرکن برای ارتقای خودت وپیشرفتت تلاش کن  وبرای دیگران هم خیر بخواه 

خوب زنگ زدی درست شده دیگه مگه همینو نمیخواستی😐

اره فک کنم شوهره گوش داد به حرف من .اما الان داره با حرفاش و رفتاراش منو آزار میده. بیشتر از شوهرم لجم میگیره که اینقد بیخیال حرفایی هست که بهم گفتن 

ولکن بابا گورپدرش 

زندگی خودتو بکن 

شدی مث جاریم همش میخاد منو خانواده شوهرم باهم بد باشیم خودش فقط باشه.  

منم حساس بودم دیگ فقط شوهرمو میبینم زندگی خودمو. 

دنیا دو روزه ب زندگیت و خودت و شوهرت برس سعی کن شادباشی