2777
2789
عنوان

با وجود بچه کولیکی چی بخورم؟

123 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، دخترم ۴۰ روزشه و کولیک داره ، شیرخودمو میدم ، موندم دیگه چی بخورم ، غذاهام شده مرغ و گوشت و برنج هر چی میخوام بخورم میگن نفاخه و دلدرد میشه  واقعا هم همینطوره امتحان کردم خیلی اذیت شده ، چه میوه هایی و غذاهایی مجازه بخورم؟ کسی این شرایطو داشته ؟ 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باوجود رعایت غذایتون بازم کولیکش در همون حده ؟

یه کوچولو کمتر میشه ولی بازم هست 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
عسل توی آب جوش حل کن بخور

واسه کولیک خوبه یا خودم 

یه کوچولو کمتر میشه ولی بازم هست 

آهان برا بچه من فرقی نمیکرد چه میخوردم چه نمیخوردم باهمون شدت کولیکش وجود داشت براهمین دکترش گفت دیگه پرهیز نکنم تا شیرم مقوی باشه البته بازم خودم یکم رعایت میکردم.حبوباتو دو روز خیس میدادم وترجیحا نخود خیلی کم مصرف میکردم.چای پونه کوهی هفته دوسه بار مصرف میکردم.اگه غذام طبعش سرد بود چای نبات میخوردم.برا بچه هم که شربت تجویز شده بود و از چهل به بعدش گاهی خوراکو بهش میدادم البته من تجویز نمیکنم برا کسی چون شاید به بچه بقیه نسازه شرمنده بشم

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
آهان برا بچه من فرقی نمیکرد چه میخوردم چه نمیخوردم باهمون شدت کولیکش وجود داشت براهمین دکترش گفت دیگ ...

آها درسته عزیزم منم کلی زیره و عرق نعناع و چای نبات بعد غذا میخورم حتی غذاهام پر از زیره هست ولی بازم گریه میکنه ، میوه هیچی نمیخورم حبوبات که اصلا ، سیب زمینی پیاز گوجه چه خام چه پخته نمیخورم لبنیات حذف کردم ، قطره کولیک هم همه چی رو امتحان کردم چه خارجی چه ایرانی ولی دریغ از یکم تاثیر ، فقط مرغ و گوشت و برنج و خرما با روغن زرد ، نگران وزن گیریش و شیرم هستم که ضعیف باشه

آها درسته عزیزم منم کلی زیره و عرق نعناع و چای نبات بعد غذا میخورم حتی غذاهام پر از زیره هست ولی باز ...

خب پس با پرهیز بازم همینه وضع بهتره با دکترش درمیون بزاری.تازه زایمان کردی شیردهیم داری بدنت به اون مواد احتیاج داره گلم.حتما داروهای تقویتیت رو مصرف کن تا سه ماه بعده زایمانت

خب پس با پرهیز بازم همینه وضع بهتره با دکترش درمیون بزاری.تازه زایمان کردی شیردهیم داری بدنت به اون ...

آره میخوام این دفعه برم به دکترش بگم اینجوری نمیشه ، احساس میکنم کلسیم بدنم کم شده چون استخونام درد می‌کنه بخاطر حذف لبنیات با اینکه قرصشم میخورم ، متخصص اطفال ببرم یا متخصص گوارش واسه کولیکش؟

خودت بخورشیرخوبوزیادمیشه

باشه ممنون 😘

آره میخوام این دفعه برم به دکترش بگم اینجوری نمیشه ، احساس میکنم کلسیم بدنم کم شده چون استخونام درد ...

من متخصص اطفال میبردم گلم.این کولیک تا سه چهار ماهگی با نوزاد هست نمیشه اینجوری هیچی نخوری بابا داغون میکنی بدنتو خدایی نکرده

من متخصص اطفال میبردم گلم.این کولیک تا سه چهار ماهگی با نوزاد هست نمیشه اینجوری هیچی نخوری بابا داغو ...

آها باشه ممنون عزیزم❤️ آره همینجوری بعد زایمان ضعیف شده