2777
2789
عنوان

خسته شدم..:)

103 بازدید | 16 پست

ممنون مى شم به عنوان دوست و بزرگتر كمكم كنى:)

به نظر شما با دوست رفتن به بيرون ولگرديه؟😐

به خدا خسته شدم از بس خونه ام  خواهرام و برادرم هم ازدواج كردن به خدا پوسيدم تو خونه  

الانم با مامانم بحثمون شده بود كه مى گفت حق ندارى بدون ما جايى برى مى خواى سينما برى با هم مى ريم… به خدا از بس با ادم هاى كمى در ارتباطم هيچ. كارى بلد نيستم بكنم بعد يه كارى رو مى گن يهو انجام بده وبعد توش مى مونم مى گن دست پا چلفتى و …. كلى سرزنش:)  از اين كه بلد نيستم قشنگ صحبت كنم يا ابراز محبت كنم خجالت مى كشم چون هيچ كدوم رو بهم ياد ندادن بعد توقع دارن همه كار ها رو از اسمون و بدون ياد گرفتن و تجربه ياد بگيرم يعنى بهم انگار وحى شه بعد مى گم بيا بريم فلان جا صد تا بهونه مى ياره😭 واقعا خسته شدم چى كار كنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چند سالته؟ 

١٧ مى دونم زوده ولى چى كار كنم كه بزارن برم بيرون يا با دوست هام باشم خسته شدم از تنهايى حس مى كنن بايد فقط با اونا باشم حق ندارم  زندگى خودم رو بكنم

اگ اجی داری بگو باهاشون صحبت کنه

والا اون چندش تر از اينا😐 مى گه هرچى مى گن حتما به نفعته! حالا جالب اينجاست كه همشون به خاطر فرار از خانواده زود ازدواج كردن😐

به سن قانونی که رسیدی سعی کن مستقل شی...  این روزام تموم میشه

چه جورى ؟:) مگه اصلا كى زارن ياد بگيرم چه جورى رو پاى خودم وايسم! همش يه كارى مى كنن كه محتاجشون شم بعد صد تا منت سرم بزارن!

بشینید با مادرتون اروم صحبت کنید یا به خواهر یا برادرتون بگید باهاشون حرف بزنه

پشتشون مى يان به من مى گن كه چه مشكلاتى دارن  مامان بابام ها تازه برا همين زود هم ازدواج كردن! بعد مى خوام صحبت كنن همه رو فراموش مى كنن!  هر چى هم به مامانم. مى گم مى گه سه تا قبل تو بچه بزرگ كردم!   من بهتر از تو بلدم چى كار كنم! چون نمى دونه بقيه بچه هاش هم ناراضين 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز